warning

این انجمن دارای مطالبی در مورد دخانیات و ادوات وابسته به آن می باشد
طبق قوانین کشور جمهوری اسلامی ایران بازدید کنندگان باید بالای 18 سال باشند

warning

اولین بررسی قهوه ایران

فروش دانه قهوه و قهوه جوش

مشاهده سایت

ژورنال سیگار برگ

معرفی انواع سیگار برگ ایرانی و خارجی

مشاهده سایت

وب سایت آموزشی پاسارگاد تاباک

تخصصی ترین مقالات آموزشی

مشاهده سایت

فروش پیپ

معرفی انواع توتون ایرانی و خارجی

مشاهده سایت

امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نگهداری و کهنه کردن توتون پیپ
#1
توتون به مرور زمان رطوبت و طراوت خود را از دست میدهد . نگه داری توتون در شرایط مناسب مستلزم آن است که در ظرف محتوی توتون هوا جریان نداشته باشد . اگر توتون را در طی یک هقته یا کمتر مصرف میکنید میتوانید در همان بسته بندی اولیه نگه داری کرده به شرط آنکه بعد از هر بار مصرف درب بسته بندی تا جای ممکن خوب بسته شود . در هر بار باز کردن درب بسته بندی هوای مرطوب داخل با هوای تازه بیرون که رطوبت کمتری دارد جایگزین شده ودر نتیجه به مرور زمان رطوبت توتون از بین رقته وتوتون طراوت وشادابی وکیفیت اولیه خود را از دست میدهد .
میتوان توتون را مشابه شراب دانست همانطور که با نگه داری مناسب و گذشت زمان وکهنه شدن شراب طعم وکیفیت بهتری میگیرد قند طبیعی موجود در توتون نیز با گذشت زمان به مرور تخمیر شده و عطر و طعم و کیفیت توتون بیشتر میگردد . هر چه قند موجود در توتون بیشتر باشد کیفیت حاصله با گذشت زمان بیشتر میشود .
ترکیبهای که حاوی توتونهای ویرجینیا هستن به دلیل دارا بودن قند طبیعی بالا برای کهنه کردن مناسب ترند و برای مدت زمان نگهداری و روند کهنه کردن آنها محدودیت زمانی وجود ندارد بلکه هر چه بیشتر کهنه شوند کیفیت بالاتری نیز پیدا میکنند .
در ترکیبهای انگلیسی / بالکان روند تخمیر کمی کندتر انجام میشود چرا که توتون لاتاکیا میزان قند کمتری دارد همچنین طعم ادویه ای و تند توتون اورینتال موجود در این نوع ترکیب به مرور زمان کمتر و ملایم تر میگردد به همین دلیل با گذشت زمان طعم دودی توتون لاتاکیا کاهش میابد . به طور معمول توتون لاتاکیا را بیش از پنج سال کهنه نمیکنند ولی اگر مایلید طعم دودی وتند توتون رو کاهش بدهید میتوانید تا ده سال نیز روند کهنه سازی را ادامه دهید .
در مورد توتون های آروماتیک کهنه کردن اثر چندانی ندارد به دلیل وجود اسانس های شیمیایی و طبیعی افزوده شده بعد از گذر زمان تاثیر آنها به مرور کاسته میشود وعطر و طعم اولیه از بین میرود پس توصیه میگردد در صورتی که خواهان کهنه کردن این نوع توتونها هستید حداکثر تا دو سال روند کهنه سازی را ادامه دهید .
ادامه مطلب

سلام جهان!:

- منتخب
Kamran
پاسخ
#2
به عنوان مطلب کمکی درباره نگهداری توتون در کیسه پلاستیکی به این مطلب مراجعه شود.

سلام جهان!:

- منتخب
پاسخ
#3
آقا بازم دست شما درد نکنه دمتون گرم خیلی باحالید من دارم تمامی پستاتونو میخونم خیلی عالین واقعا زحمت میکشید

کامران جان شرمنده در مورد پیپ و کلا آشنایی با اجزای اون شما جلسه حضوری برگزار نمیکنید

سلام جهان!:

- منتخب
sfs
پاسخ
#4
سلام و درود
خداروشکر که مطالب قابل استفاده برای شما و دوستان بوده
در مورد جلسات حضوری میتونید با مدیریت فروم یا سایت http://www.pasargadtabac.com هماهنگ کنید اونجا حتما راهنماییتون میکنن

سلام جهان!:

- منتخب
Kamran
پاسخ
#5
به نظر شما ظرفی که برای کهنه کردن استفاده میشه کلا درز بندی بشه و اصطلاحا وکیوم بشه؟یا نیازی نیست؟؟و سوال بعدی به نظر شما میشه از روی ظاهر فهمید که این توتون کهنه شده؟

سلام جهان!:

- منتخب
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

© 2010– 2024
® PasargadTabac
All Rights Reserved
كليه حقوق مادی و معنوی اين تارنما متعلق به پاسارگاد تاباک می باشد
کلیه مطالب این تارنما طبق قانون کپی رایت به ثبت می رسند، لذا استفاده از این مطالب بدون ذکر منبع ممنوع است
طراحی و پشتیبانی :  پشتیبان وب