warning

این وب سایت دارای مطالبی در مورد دخانیات و ادوات وابسته به آن می باشد
طبق قوانین کشور جمهوری اسلامی ایران بازدید کنندگان باید بالای 18 سال باشند

warning

اولین بررسی قهوه ایران

فروش دانه قهوه و قهوه جوش

مشاهده سایت

دنیای سیگار برگ

سیگاربرگ و سیگارپیچ

مشاهده سایت

وب سایت اصلی پاسارگاد تاباک

تخصصی ترین اسموک شاپ

مشاهده سایت

فروش پیپ

اولین سازنده پیپ در ایران

مشاهده سایت

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نگهداری از قهوه ، نکته ها و ترفند هایی که باید بدانید"2"
#1
شرایط نگهداری از قهوه آسیاب شده :
[تصویر:  groundcoffee_ORIGINAL.jpg]
1_مشکل : قهوه آسیاب شده به دلیل پودر شدن سطح تماس بیشتری با هوا پیدا میکند ، به همین دلیل زود تر طعم و عطر خود را از دست میدهد !
راه حل : پودر قهوه خود را در ظروف شیشه ای تیره رنگ با در های وکیوم نگه داری کنید .
2_ مشکل : به دلیل ذکر شده در بالا خرید و نگه داری مقدار زیاد پودر قهوه کار درستی نیست،زیرا جز اینکه نگه داری آن مشکل می‌شودخیلی دیر مصرف میشود.
راه حل : در هنگام خرید به اندازه مصرف یک هفته یا حداکثر دو هفته خود پودر قهوه خریداری کنید.
3_مشکل : قهوه آسیاب شده جذب رطوبت بسیار بالایی دارد !
راه حل : از قرار دادن ظرف شیشه ای خود در مکان های مرطوب ، نمناک به ویژه یخچال خودداری کنید .
4_مشکل : رطوبت زیاد و آب می‌تواند کل پودر قهوه موجود در ظرفتان را تحت تاثیر قرار دهد و خراب کند !
راه حل : در هنگام برداشتن پودر قهوه دقت کنید که قاشق یا وسیله ای که از آن برای برداشتن قهوه استفاده میکنید به هیچ عنوان خیس نباشد.
5_مشکل : قهوه بو های مختلف و چربی های بسیار کم و سطحی را به خود جذب میکند !
راه حل : برای جلو گیری از بو گرفتن قهوه تان و از دست دادن بوی اصلی خود سعی کنید درب ظرف را برای مدت زمان طولانی باز نگذارید و برای جلوگیری از جذب چربی سعی کنید با دست تان قهوه هارا لمس نکنید .
شرایط نگهداری از دانه قهوه :
به طور کلی نگهداری از دانه قهوه بسیار ساده تر از نگه داری از قهوه آسیاب شده است ، اما به دلیل اینکه اغلب افراد مقدار زیادی از ذانه قهوه را تهیه میکنند اگر در حفظ و نگهداری صیح آن نکات لازم را رعایت نکنند باعث ضرر بیشتری خواهد شد .
شرایط نگهداری از دانه قهوه نیز مانند قهوه آسیاب شده است اما با حساسیت کمتر ، مزیت های استفاده از دانه قهوه نسبت به قهوه آسیاب شده بیشترند که میتوان به : مدت زمان نگه داری بیشتر ، آسیاب کردن به اندازه دلخواه و مصرف کردن با عطر و بوی بهتر ، حساسیت کمتر نسبت به جذب بو و چربی اشاره کرد.
شاید مهم ترین نکته در نگه داری دانه قهوه ، نگه داری آن در ظروف در بسته و تیره مانند ظروف پلاستیکی ، سرامیکی یا استیل باشد ، چون اگر رطوبت ، نور و گرما به دانه قهوه نرسد دانه قهوه رست شده را به راحتی میتوان تا یک ماه نگاه داشت .
جالب است بدانید که فروشگاه های قهوه و کافی شاپ ها برای نگه داری دانه قهوه خود از سیلو قهوه استفاده میکنند که همین شرایط را در ظرفیت بالاتر برایشان مهیا می سازد .
قهوه آدمها را به هم نزدیکتر میکند...
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

كليه حقوق مادی و معنوی اين انجمن متعلق به پاسارگاد تاباک می باشد.

www.pasargadtabac.net

کلیه مطالب این سایت طبق قانون کپی رایت به ثبت می رسند، لذا استفاده از این مطالب بدون ذکر منبع ممنوع است
پشتیبانی توسط : گروه پشتیبان وب