warning

این انجمن دارای مطالبی در مورد دخانیات و ادوات وابسته به آن می باشد
طبق قوانین کشور جمهوری اسلامی ایران بازدید کنندگان باید بالای 18 سال باشند

warning

اولین بررسی قهوه ایران

فروش دانه قهوه و قهوه جوش

مشاهده سایت

ژورنال سیگار برگ

معرفی انواع سیگار برگ ایرانی و خارجی

مشاهده سایت

وب سایت آموزشی پاسارگاد تاباک

تخصصی ترین مقالات آموزشی

مشاهده سایت

فروش پیپ

معرفی انواع توتون ایرانی و خارجی

مشاهده سایت

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشخصات تفت دانه های قهوه- Roasting Process
#1
مشخصات مراحل تفت قطعا به این منظور ثبت می شود که بتوان مزه های مختلف بدست آمده از قهوه را تشخیص داد ، حتی دانه های قهوه با میزان تفت یکسان مزه های مختلفی پیدا خواهند کرد ، 4 فاز مشخص شده در پروسه تفت قهوه وجود دارد که تاثیرات متفاوتی روی مشخصات طعم و مزه قهوه می گذارند.
[تصویر:  8144db99-3a6e-4405-af80-1f54e72558a3.jpg]
فاز 1
در طول فاز یک یا مرحله هموژنیزه شدن، دانه های قهوه دما را جذب می کنند و یکدست می شوند. میزان دما در این مرحله تا 100 درجه سانتی گراد خواهد بود و اتفاقی که در این مرحله رخ می دهد اینست که دانه ها گرما را جذب می کنند ، هر چقدر فاز یک طولانی تر شود ، دانه ها بصورت یکدست تر و یکنواخت تر گرما را جذب می کند (هموژنیزه شدن) ، در این مرحله سطح دانه ها صاف بوده و از نظر وضعیت انرژی گرمایی می توان گفت که دانه ها در حال جذب هستند.

فاز 2
در طول این فاز که به آن مرحله خشک شدن هم می گویند بخارات از دانه خارج می شود (متمایل به رنگ آبی) ، دانه ها رطوبت و اسید کلروژنیک خود را از دست می دهند و آب موجود در آنها بخار می شود ، در این هنگام است که دانه بو علف مانند پیدا می کند....

سلام جهان!:

- منتخب
قهوه آدمها را به هم نزدیکتر میکند...
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

© 2010– 2024
® PasargadTabac
All Rights Reserved
كليه حقوق مادی و معنوی اين تارنما متعلق به پاسارگاد تاباک می باشد
کلیه مطالب این تارنما طبق قانون کپی رایت به ثبت می رسند، لذا استفاده از این مطالب بدون ذکر منبع ممنوع است
طراحی و پشتیبانی :  پشتیبان وب