warning

این انجمن دارای مطالبی در مورد دخانیات و ادوات وابسته به آن می باشد
طبق قوانین کشور جمهوری اسلامی ایران بازدید کنندگان باید بالای 18 سال باشند

warning

اولین بررسی قهوه ایران

فروش دانه قهوه و قهوه جوش

مشاهده سایت

ژورنال سیگار برگ

معرفی انواع سیگار برگ ایرانی و خارجی

مشاهده سایت

وب سایت آموزشی پاسارگاد تاباک

تخصصی ترین مقالات آموزشی

مشاهده سایت

فروش پیپ

معرفی انواع توتون ایرانی و خارجی

مشاهده سایت

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اسپرسو
#1
قهوه ای است که برای تهیه آن مقدار کمی آب نزدیک به نقطه جوش با فشار از میان قهوه به دقت آسیاب شده عبور داده میشود . اسپرسو عمدتا از قهوه هایی که به روش های دیگر آماده میشود غلیظ تر است . مقدار بیشتری مواد معلق و حل نشده دارد و مقداری فوم ( کف ) روی آن شکل میگیرد . اسپرسو پایه بسیاری از نوشیدنی های بر پایه قهوه از جمله کافه لاته ، کاپوچینو ، کافه ماکیاتو ، کافه موکا و کافه امریکانو است . هرچند مقدار کافئین موجود در اسپرسو در یک حجم مشخص نسبت به دیگر نوشیدنی ها ی پایه قهوه بیشتر است ولی بر خلاف باور عمومی به دلیل حجم کم ، مقدار کافئین آن از یک لیوان قهوه معمولی کمتر است .مقدار کافئین یک فنجان اسپرسو بسنه به نوع قهوه و نحوه رست آن بین 120 تا 170 میلی گرم متغیر است .
اسپرسو اولین بار توسط آنجلو موریوندو در دهه 1880 تهیه شده است . وی این روش نوآورانه را در سال 1884 در تورین ایتالیا بنام خود ثبت کرد .
برای تهیه یک شات اسپرسو هفت گرم قهوه آسیاب شده مورد استفاده قرار میگیرد و حجم نوشیدنی حاصل نیز 30 میلی گرم است .

سلام جهان!:

- چگونه پیپ و چوب سیگار خود را تمیز کنیم
- منتخب
Kamran
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

© 2010– 2024
® PasargadTabac
All Rights Reserved
كليه حقوق مادی و معنوی اين تارنما متعلق به پاسارگاد تاباک می باشد
کلیه مطالب این تارنما طبق قانون کپی رایت به ثبت می رسند، لذا استفاده از این مطالب بدون ذکر منبع ممنوع است
طراحی و پشتیبانی :  پشتیبان وب