انجمن پيپ ايران|تنها انجمن تخصصي پيپ توتون سيگاربرگ قهوه|پاسارگادتاباک
اسپرسو - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن پيپ ايران|تنها انجمن تخصصي پيپ توتون سيگاربرگ قهوه|پاسارگادتاباک (https://www.pipeclubiran.com)
+-- انجمن: مباحث مربوط به قهوه - قهوه جوش - قهوه ساز (https://www.pipeclubiran.com/forum-1.html)
+--- انجمن: طرز تهيه انواع قهوه (https://www.pipeclubiran.com/forum-3.html)
+--- موضوع: اسپرسو (/thread-1721.html)



اسپرسو - kamran - 2015/11/13

قهوه ای است که برای تهیه آن مقدار کمی آب نزدیک به نقطه جوش با فشار از میان قهوه به دقت آسیاب شده عبور داده میشود . اسپرسو عمدتا از قهوه هایی که به روش های دیگر آماده میشود غلیظ تر است . مقدار بیشتری مواد معلق و حل نشده دارد و مقداری فوم ( کف ) روی آن شکل میگیرد . اسپرسو پایه بسیاری از نوشیدنی های بر پایه قهوه از جمله کافه لاته ، کاپوچینو ، کافه ماکیاتو ، کافه موکا و کافه امریکانو است . هرچند مقدار کافئین موجود در اسپرسو در یک حجم مشخص نسبت به دیگر نوشیدنی ها ی پایه قهوه بیشتر است ولی بر خلاف باور عمومی به دلیل حجم کم ، مقدار کافئین آن از یک لیوان قهوه معمولی کمتر است .مقدار کافئین یک فنجان اسپرسو بسنه به نوع قهوه و نحوه رست آن بین 120 تا 170 میلی گرم متغیر است .
اسپرسو اولین بار توسط آنجلو موریوندو در دهه 1880 تهیه شده است . وی این روش نوآورانه را در سال 1884 در تورین ایتالیا بنام خود ثبت کرد .
برای تهیه یک شات اسپرسو هفت گرم قهوه آسیاب شده مورد استفاده قرار میگیرد و حجم نوشیدنی حاصل نیز 30 میلی گرم است .