warning

این وب سایت دارای مطالبی در مورد دخانیات و ادوات وابسته به آن می باشد
طبق قوانین کشور جمهوری اسلامی ایران بازدید کنندگان باید بالای 18 سال باشند

warning

اولین بررسی قهوه ایران

فروش دانه قهوه و قهوه جوش

مشاهده سایت

دنیای سیگار برگ

سیگاربرگ و سیگارپیچ

مشاهده سایت

وب سایت اصلی پاسارگاد تاباک

تخصصی ترین اسموک شاپ

مشاهده سایت

فروش پیپ

اولین سازنده پیپ در ایران

مشاهده سایت

امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تهیه کف شیر با دستگاه اسپرسو ساز
#1
اکثر ماشین ها (شامل بسیاری از ماشین های اتوماتیک)  به سادگی بخار را به شیر خود تحویل می دهد، به آرامی آن را با فشار گرم می کند. در عین حال، هوا را به شیر اضافه می کند، که باعث می‌شود کف ایجاد شود. همچنین به یک ظرف فلز کوچک برای فوم نیاز دارید. که  “فنجان کف ساز ” نامیده می‌شوند و در بسیاری از فروشگاه‌هایی که ماشین آلات و لوازم جانبی اسپرسو را می فروشند، در دسترس هستند. آنها عمق زیادی برای بخار دارند و دسته بلند که برای نگهداری و کنترل آسان بسیار مفید هستند. برای تهیه کف شیر به شکل زیر عمل می کنیم:
شیر تازه و خنک را در یک کاسه فلزی کوچک بریزید

قسمت بخار را در دستگاه اسپرسو فعال کنید.
بخار را داخل شیر قرار دهید
سر نازل بخار دستگاه را طوری داخل ظرف قرار دهید که در شیر توسط بخار یک گرداب تشکیل شود
فنجان را حرکت دهید تابخار بالاو پایین شود تا هوا را درون شیر جریان یابد. حباب‌هایی راکه تشکیل می‌شوند را بترکونید تا به حباب‌های کوچکتر تبدیل شوند.هنگامی که مخلوط به طور قابل ملاحظه ای و به اندازه‌ای که میخواستید افزایش یافت. نازل بخار را از فنجان خارج کنید.
بافت شیر ​​باید صاف و مشابه ظاهر به بستنی ذوب شده شود.بلافاصله کف شیر را را به اسپرسو یا نوشیدنی های دیگراضافه کنید.
قهوه آدمها را به هم نزدیکتر میکند...
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

كليه حقوق مادی و معنوی اين انجمن متعلق به پاسارگاد تاباک می باشد.

www.pasargadtabac.net

کلیه مطالب این سایت طبق قانون کپی رایت به ثبت می رسند، لذا استفاده از این مطالب بدون ذکر منبع ممنوع است
پشتیبانی توسط : گروه پشتیبان وب