انجمن پيپ ايران|تنها انجمن تخصصي پيپ توتون سيگاربرگ قهوه|پاسارگادتاباک
تهیه کف شیر با دستگاه اسپرسو ساز - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن پيپ ايران|تنها انجمن تخصصي پيپ توتون سيگاربرگ قهوه|پاسارگادتاباک (https://www.pipeclubiran.com)
+-- انجمن: مباحث مربوط به قهوه - قهوه جوش - قهوه ساز (https://www.pipeclubiran.com/forum-1.html)
+--- انجمن: افتتاح اولین کافه بررسی قهوه در ایران (https://www.pipeclubiran.com/forum-21.html)
+--- موضوع: تهیه کف شیر با دستگاه اسپرسو ساز (/thread-3763.html)



تهیه کف شیر با دستگاه اسپرسو ساز - bernabea - 2018/04/10

اکثر ماشین ها (شامل بسیاری از ماشین های اتوماتیک)  به سادگی بخار را به شیر خود تحویل می دهد، به آرامی آن را با فشار گرم می کند. در عین حال، هوا را به شیر اضافه می کند، که باعث می‌شود کف ایجاد شود. همچنین به یک ظرف فلز کوچک برای فوم نیاز دارید. که  “فنجان کف ساز ” نامیده می‌شوند و در بسیاری از فروشگاه‌هایی که ماشین آلات و لوازم جانبی اسپرسو را می فروشند، در دسترس هستند. آنها عمق زیادی برای بخار دارند و دسته بلند که برای نگهداری و کنترل آسان بسیار مفید هستند. برای تهیه کف شیر به شکل زیر عمل می کنیم:
شیر تازه و خنک را در یک کاسه فلزی کوچک بریزید

قسمت بخار را در دستگاه اسپرسو فعال کنید.
بخار را داخل شیر قرار دهید
سر نازل بخار دستگاه را طوری داخل ظرف قرار دهید که در شیر توسط بخار یک گرداب تشکیل شود
فنجان را حرکت دهید تابخار بالاو پایین شود تا هوا را درون شیر جریان یابد. حباب‌هایی راکه تشکیل می‌شوند را بترکونید تا به حباب‌های کوچکتر تبدیل شوند.هنگامی که مخلوط به طور قابل ملاحظه ای و به اندازه‌ای که میخواستید افزایش یافت. نازل بخار را از فنجان خارج کنید.
بافت شیر ​​باید صاف و مشابه ظاهر به بستنی ذوب شده شود.بلافاصله کف شیر را را به اسپرسو یا نوشیدنی های دیگراضافه کنید.