warning

این انجمن دارای مطالبی در مورد دخانیات و ادوات وابسته به آن می باشد
طبق قوانین کشور جمهوری اسلامی ایران بازدید کنندگان باید بالای 18 سال باشند

warning

اولین بررسی قهوه ایران

فروش دانه قهوه و قهوه جوش

مشاهده سایت

ژورنال سیگار برگ

معرفی انواع سیگار برگ ایرانی و خارجی

مشاهده سایت

وب سایت آموزشی پاسارگاد تاباک

تخصصی ترین مقالات آموزشی

مشاهده سایت

فروش پیپ

معرفی انواع توتون ایرانی و خارجی

مشاهده سایت

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
روش های برداشت- برداشت گیلاس های قهوه با دست
#1
این روش یکی از گرانترین و بهترین روشهای برداشت است، البته پروسه ای زمان بر و پر هزینه نیز به حساب می آید.
هدف از به کار بردن این روش اینست که مطمئن شویم فقط گیلاسهای کامل و رسیده جمع آوری می شوند و گیلاسهای کال روی درخت باقی می مانند ، این برداشت تا 5 بار هم می تواند انجام پذیرد.
[تصویر:  f42ae5a8-72e9-46f2-ac23-60219f0a4d36.jpg]
در طی آخرین برداشت شخصی که کار برداشت را انجام می دهد 2 سبد جداگانه همراه خود دارد ، یکی برای گیلاسهایی که کاملا رسیده هستند و دیگری برای بقیه گیلاسها که به هر دلیلی مناسب نیستند و باید حذف شوند . گیلاسهای قهوه باید بطور کامل از گیاه جدا شوند تا بتوان از گسترش آفات در مزرعه و نفوذ آفات به داخل دانه قهوه جلوگیری نمود...
قابل ذکر است که متدهای مختلف برداشت گیلاس های قهوه بر روی عطر، طعم و... آن نیز تاثیر گذار خواهد بود.

سلام جهان!:

- منتخب
قهوه آدمها را به هم نزدیکتر میکند...
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

© 2010– 2024
® PasargadTabac
All Rights Reserved
كليه حقوق مادی و معنوی اين تارنما متعلق به پاسارگاد تاباک می باشد
کلیه مطالب این تارنما طبق قانون کپی رایت به ثبت می رسند، لذا استفاده از این مطالب بدون ذکر منبع ممنوع است
طراحی و پشتیبانی :  پشتیبان وب