انجمن پيپ ايران|تنها انجمن تخصصي پيپ توتون سيگاربرگ قهوه|پاسارگادتاباک

نسخه‌ی کامل: روش های برداشت- برداشت گیلاس های قهوه با دست
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
این روش یکی از گرانترین و بهترین روشهای برداشت است، البته پروسه ای زمان بر و پر هزینه نیز به حساب می آید.
هدف از به کار بردن این روش اینست که مطمئن شویم فقط گیلاسهای کامل و رسیده جمع آوری می شوند و گیلاسهای کال روی درخت باقی می مانند ، این برداشت تا 5 بار هم می تواند انجام پذیرد.
[تصویر:  f42ae5a8-72e9-46f2-ac23-60219f0a4d36.jpg]
در طی آخرین برداشت شخصی که کار برداشت را انجام می دهد 2 سبد جداگانه همراه خود دارد ، یکی برای گیلاسهایی که کاملا رسیده هستند و دیگری برای بقیه گیلاسها که به هر دلیلی مناسب نیستند و باید حذف شوند . گیلاسهای قهوه باید بطور کامل از گیاه جدا شوند تا بتوان از گسترش آفات در مزرعه و نفوذ آفات به داخل دانه قهوه جلوگیری نمود...
قابل ذکر است که متدهای مختلف برداشت گیلاس های قهوه بر روی عطر، طعم و... آن نیز تاثیر گذار خواهد بود.