warning

این انجمن دارای مطالبی در مورد دخانیات و ادوات وابسته به آن می باشد
طبق قوانین کشور جمهوری اسلامی ایران بازدید کنندگان باید بالای 18 سال باشند

warning

اولین بررسی قهوه ایران

فروش دانه قهوه و قهوه جوش

مشاهده سایت

ژورنال سیگار برگ

معرفی انواع سیگار برگ ایرانی و خارجی

مشاهده سایت

وب سایت آموزشی پاسارگاد تاباک

تخصصی ترین مقالات آموزشی

مشاهده سایت

فروش پیپ

معرفی انواع توتون ایرانی و خارجی

مشاهده سایت

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
قهوه فوری ارزان
#1
به طور کلی، قهوه فوری همان قهوه دم شده است که تقریبا تمام آب آن خارج شده است. این فرایند پیچیده نیست و تغییرات شیمیایی عجیب و غریبی در آن رخ نمی دهد. در حقیقت، قهوه فوری همان قهوه خالص است و ممکن است آن را با عناوین پودر قهوه، قهوه محلول و یا قهوه کریستالی هم بشناسید. چگونه قهوه فوری ساخته می شود؟دو روش کلی برای تولید کریستال های قهوه فوری وجود دارد: خشک کردن انجمادی و خشک کردن پاششی اما قبل از خشک کردن، قهوه دم می شود و یا با یکی از این روش های زیر غلیظ می شود:تبخیر در خلا: فرایندی که در آن قهوه در دمای پایین تر به جوش می آید. این مرحله برای غذاهایی مانند کچاپ، شیر خشک و ساید غذاهای تجاری استفاده می شود. غلظت به روش فریز: فرآیندی که با عطر و طعم سازگاری بیشتر دارد و آب آن حذف می شود و مایع غلیظ تری بجای می ماند. این روش همچنین برای تولید عصاره آب میوه های و عصاره سرکه و غیره استفاده می شود.روش خشک کردن انجمادی: در روش خشک ‌کردن انجمادی ، قهوه آماده شده در دمای -40 درجه سانتیگراد منجمد و پس از برش تبدیل به تکه های جامد و حلال در آب میشوند. سپس آنها را در دمای پایین و تحت خلاء خشک میکنند که در نتیجه تبدیل به قهوه فوری آماده مصرف میشود. در این روش کیفیت عطر و طعم با توجه به درجه حرارت بسیار کم و شرایط خشک کردن ملایم محافظت می شود. از مزیتهای این روش اکسیدنشدن قهوه، ایجاد نشدن ترکیبات جدید در قهوه، کاهش چسبندگی و توده‌ای شدن قهوه میباشد.روش خشک کردن پوششی: در روش خشک کردن پاششی قهوه آماده شده به یک جریان هوای گرم در بالای یک برج استوانه ای بلند اسپری می شود. قطرات قهوه در این برج رطوبت خود را ازدست داده و در زمانی که به پایین استوانه میرسند تبدیل به جامدی حلال در آب و بافت دار میشوند. این پودر آماده حل شدن مجدد در آب است . متاسفانه، در این فرایند، دمای بالای روی روغن قهوه بر روی عطر و بو قهوه تاثیر گذاشته و بیشتر عطر و طعم قهوه از بین می رود. این فرآیند پرکاربردترین روش برای تهیه قهوه فوری است. قهوه فوری حاصل از این روش رنگ روشن تر و دانه بندی درشت تر دارد که به اصطلاح قهوه Gold نامیده میشود 

قهوه ماسترو رحیمی عالی هست  Heart
قهوه و سلامتی

سلام جهان!:

- منتخب
پاسخ
#2
بسیار عالی بود

سلام جهان!:

- منتخب
پادکست  رادیو اسموک | Radio smoke




https://radiosmoke.com


http://Instagram.com/radio.smoke


پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

© 2010– 2024
® PasargadTabac
All Rights Reserved
كليه حقوق مادی و معنوی اين تارنما متعلق به پاسارگاد تاباک می باشد
کلیه مطالب این تارنما طبق قانون کپی رایت به ثبت می رسند، لذا استفاده از این مطالب بدون ذکر منبع ممنوع است
طراحی و پشتیبانی :  پشتیبان وب