warning

این انجمن دارای مطالبی در مورد دخانیات و ادوات وابسته به آن می باشد
طبق قوانین کشور جمهوری اسلامی ایران بازدید کنندگان باید بالای 18 سال باشند

warning

اولین بررسی قهوه ایران

فروش دانه قهوه و قهوه جوش

مشاهده سایت

ژورنال سیگار برگ

معرفی انواع سیگار برگ ایرانی و خارجی

مشاهده سایت

وب سایت آموزشی پاسارگاد تاباک

تخصصی ترین مقالات آموزشی

مشاهده سایت

فروش پیپ

معرفی انواع توتون ایرانی و خارجی

مشاهده سایت

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تمپر قهوه و طرز استفاده از آن ( coffee tamper )
#1
[تصویر:  temper-500x500.jpg]
تمپر قهوه ( coffee tamper ) یک وسیله ی کار آمد برای آماده کردن یک فنجان قهوه اسپرسو با کرمای مناسب و خوش طعم است.شما باید پس از اندازه گیری میزان مناسب پودر قهوه آن را در فیلتر دستی فشرده کنید تا به یک قرص کاملاً فشرده تبدیل شود.
علت استفاده از تمپر این است که پودر قهوه به قرص فشرده‌ای تبدیل می شود که سطح آن با لبه‌ی فیلتر قهوه ساز کمی فاصله دارد.هنگامیکه شما فیلتر حاوی پودر قهوه را زیر سر اصلی دستگاه اسپرسو قرار می دهید، آب با فشار روی فیلتر حاوی پودر قهوه پاشیده می‌شود. پودر قهوه بعد از تماس با آب حجم بیشتری پیدا خواهد کرد و اگر فاصله ی پودر قهوه تا لبه ی فیلتر وجود نداشته باشد آب از کنار فیلتر سرازیر شده و فضای اطراف دستگاه را کثیف می کند.علت دیگر استفاده از تمپر این است که اگر قهوه فشرده نشود آب از قسمتی که فشرده نشده عبور می کند و تمام عصاره ی قهوه خارج نمی شود و در نتیجه قهوه ی دم شده کیفیت خوبی ندارد.
انواع تمپر قهوه
تمپر قهوه از دو قسمت دسته و سر تشکیل شده است .
[تصویر:  x845_4.jpg]
سر تمپر اشکال مختلفی دارد که یک نوع آن محدب است که و به دو نوع تمپر محدب امریکایی ( American Curve ) و تمپر محدب اروپایی ( Euro Curve ) تقسیم می‌شود. نوع دیگری از تمپر ها تخت ( Flat ) است. نوع دیگری نیز وجود دارد که شیاردار ( Ripple ) است.قطر سر تمپر ها بین ۵۶ تا ۵۹ میلیمتر است و دقت کنید که سایز تمپر شما به سایز فیلتر دستگاهتان بخورد و از فیلتر بزرگتر نباشد.
دسته تمپر ها نیز اشکال مختلفی دارند و جنس آنها نیز می تواند از پلاستیک یا چوب یا فلز باشد.انتخاب جنس و شکل دسته به عهده ی شماست و باید ببینید هنگام کار کردن با کدام جنس و دسته راحت ترید.
طرز استفاده از تمپر قهوه
۱. ابتدا فیلتر دستگاه را کاملاً تمیز و خشک کنید و آن را در جای قرارگیری فیلتر یا یک سطح محکم و صاف قرار دهید .
۲. پودر قهوه را به میزان لازم داخل فیلتر بریزید .هدف این است که یک تپه ی کوچک از قهوه در فیلتر ایجاد کنید.برای اسپرسو تک حدود ۷ گرم و برای اسپرسو دوبل ۱۴ گرم پودر لازم دارید.
۳. با انگشت خود سطح روی قهوه را صاف کنید و با یک قلم مو لبه های فیلتر را تمیز کنید.
۴. با استفاده از تمپر قهوه را بکوبید.برای کوبیدن قهوه شما باید ۳۰ پوند (۱۳.۵ کیلوگرم) نیرو به تمپر وارد کنید و بازوی شما باید مستقیم باشد تا بتوانید نیروی مناسب و یکنواختی را به قهوه وارد کنید.
برای استفاده درست از تمپر و اعمال فشار یکسان شما به کمی تمرین نیاز دارید.برای تست نیرو کافیست قهوه را با تمپر بکوبید و آن را دم کنید , اگر قهوه شما آبکی بود یعنی شما نیروی مناسبی را به تمپر وارد نکرده اید پس نیرو را بیشتر کنید.

سلام جهان!:

- منتخب
قهوه آدمها را به هم نزدیکتر میکند...
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

© 2010– 2024
® PasargadTabac
All Rights Reserved
كليه حقوق مادی و معنوی اين تارنما متعلق به پاسارگاد تاباک می باشد
کلیه مطالب این تارنما طبق قانون کپی رایت به ثبت می رسند، لذا استفاده از این مطالب بدون ذکر منبع ممنوع است
طراحی و پشتیبانی :  پشتیبان وب