warning

این انجمن دارای مطالبی در مورد دخانیات و ادوات وابسته به آن می باشد
طبق قوانین کشور جمهوری اسلامی ایران بازدید کنندگان باید بالای 18 سال باشند

warning

اولین بررسی قهوه ایران

فروش دانه قهوه و قهوه جوش

مشاهده سایت

ژورنال سیگار برگ

معرفی انواع سیگار برگ ایرانی و خارجی

مشاهده سایت

وب سایت آموزشی پاسارگاد تاباک

تخصصی ترین مقالات آموزشی

مشاهده سایت

فروش پیپ

معرفی انواع توتون ایرانی و خارجی

مشاهده سایت

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رنگ های متفاوت در قهوه های تفت داده شده
#1
تفت قهوه موجب بیرون کشیدن رایحه، عطر و طعم قهوه که در داخل دانه های سبز قهوه وجود دارند میشود. دانه های قهوه سبز را میتوان برای مدت زمان طولانی تر بدون اینکه کیفیت خود را از دست بدهد نگداری کنیم.
سال ها آموزش نیاز است که شخصی بتواند متخصص تفت دانه های قهوه شود و توانایی خواندن قهوه و تصمیم گیری در ثانیه را پیدا کند، تفاوت بین یک قهوه فوق العاده تفت داده شده با دانه های سبز قهوه ای که از بین رفته اند میتواند در ثانیه اتفاق بیافتد، بنابراین تفت قهوه بسیار حائز اهمیت و در طعم و عطر نوشیدنی شما نقش بسیاری دارد.
[تصویر:  1df6930a-4d17-4570-8edd-ed84c2654d11.jpg]
جمعیت کثیری از رستر ها در سرتاسر جهان نام قهوه در تفت های متفاوت را خودشان بوجود می آورند و استاندارد جهانی صنعتی بسیار معدودی وجود دارد.
بعضی از افراد معتقدند که میزان کافئین میتواند بر اساس میزان رست قهوه (تیره، روشن، دارچینی و ...) تغییر کند که این موضوع کاملا نادرست است بلکه طعمی از قهوه که با افزایش رست تغییر میکند ارتباطی با میزان افزایش یا کاهش کافئین ندارد.....

سلام جهان!:

- منتخب
قهوه آدمها را به هم نزدیکتر میکند...
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

© 2010– 2024
® PasargadTabac
All Rights Reserved
كليه حقوق مادی و معنوی اين تارنما متعلق به پاسارگاد تاباک می باشد
کلیه مطالب این تارنما طبق قانون کپی رایت به ثبت می رسند، لذا استفاده از این مطالب بدون ذکر منبع ممنوع است
طراحی و پشتیبانی :  پشتیبان وب