warning

این انجمن دارای مطالبی در مورد دخانیات و ادوات وابسته به آن می باشد
طبق قوانین کشور جمهوری اسلامی ایران بازدید کنندگان باید بالای 18 سال باشند

warning

اولین بررسی قهوه ایران

فروش دانه قهوه و قهوه جوش

مشاهده سایت

ژورنال سیگار برگ

معرفی انواع سیگار برگ ایرانی و خارجی

مشاهده سایت

وب سایت آموزشی پاسارگاد تاباک

تخصصی ترین مقالات آموزشی

مشاهده سایت

فروش پیپ

معرفی انواع توتون ایرانی و خارجی

مشاهده سایت

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حقایقی درباره اسپرسو
#1
[تصویر:  93a48e02-3940-4562-88e7-57c23127f8ec.jpg]
کافئین اسپرسو به میزان یک سوم کافئین قهوه چکیده است.

دمای ایده آل آب برای تهیه اسپرسو بین 74 تا 76 درجه سانتی گراد میباشد.

دمای مخصوص برای سرو اسپرسو داخل فنجان 57 درجه سانتی گراد است.

زمان ایده آل برای تهیه 1شات اسپرسو مابین 25 تا 30 ثانیه است.

انواع مختلف تفت قهوه برای تهیه اسپرسو مناسب است. نکته مهم نحوه آسیاب کردن و آماده سازی است که اسپرسو را بوجود می آورد.

قهوه تفت داده شده بعد از دو هفته، مقداری از طعم خود را از دست میدهد. قهوه آسیاب شده پس از یک ساعت طعم خود را از دست میدهد. اسپرسو در طی چند دقیقه طعم خود را از دست میدهد.

استفاده از فنجان مناسب برای اسپرسو بسیار مهم است. بیشترین حد گنجایش باید 2 اونس یعنی برابر 60 میلی لیتر باشد که فقط دو سوم آن پرشود. اگر فنجان بسیار بزرگ باشد خیلی زود سرد میشود. همچنین جنس فنجان از چینی ضخیم می باشد که قابلیت گرم نگه داشتن اسپرسو را داراست.

یک اسپرسوی خوب شامل کرمایی است که دانه های شکر را در حدود 30 ثانیه بر روی خود نگه می دارد.

اسپرسو برای اولین بار در قرن 19 اختراع شد. سرعت آماده سازی اسپرسو و حجم کم آن به نسبت قهوه موکا و یا فرنچ پرس باعث کاهش زمان استراحت کارگران می شد.

سلام جهان!:

- چگونه پیپ و چوب سیگار خود را تمیز کنیم
- منتخب
قهوه آدمها را به هم نزدیکتر میکند...
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

© 2010– 2024
® PasargadTabac
All Rights Reserved
كليه حقوق مادی و معنوی اين تارنما متعلق به پاسارگاد تاباک می باشد
کلیه مطالب این تارنما طبق قانون کپی رایت به ثبت می رسند، لذا استفاده از این مطالب بدون ذکر منبع ممنوع است
طراحی و پشتیبانی :  پشتیبان وب