warning

این انجمن دارای مطالبی در مورد دخانیات و ادوات وابسته به آن می باشد
طبق قوانین کشور جمهوری اسلامی ایران بازدید کنندگان باید بالای 18 سال باشند

warning

اولین بررسی قهوه ایران

فروش دانه قهوه و قهوه جوش

مشاهده سایت

ژورنال سیگار برگ

معرفی انواع سیگار برگ ایرانی و خارجی

مشاهده سایت

وب سایت آموزشی پاسارگاد تاباک

تخصصی ترین مقالات آموزشی

مشاهده سایت

فروش پیپ

معرفی انواع توتون ایرانی و خارجی

مشاهده سایت

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تهيه قهوه ترك
#1
با سلام،
من دوران دانشجوييم كه حدودا سال 83 بود از يكي از دوستام نحوه تهيه قهوه ترك و ياد گرفتم...از اون موقع روزي حداقل يه بار درست مي كنم...

البته روشي كه من درست مي كنم شايد خيلي صحيح نباشه براي همين اينجا توضيحش مي دم كه اساتيد فن اگر نظري اصلاحي در موردش داشتن ،

افتخار بدن راهنمايي كنن.

من براي تهيه قهوه ترك از شير استفاده مي كنم. در واقه يه ليوان بزرگ ( از همين دسته دارها كه تو اكثر خونه ها بعنوان ليوان آب خوردن استفاده مي شه )

دو تا قاشق مرباخوري سرپر قهوه ترك مي ريزم. و سه تا حبه قند ( قند و بخاطر كف بيشتر مي ريزم ..البته اينو هم از دوستم ياد گرفتم)...

بعد حسابي هم مي زنم تو قهره جوش دستي و رو شعله كوچيك و ملايم گاز مي ذارم ...يه دقيقه آروم روي شعله هم مي زنم و بعدش ديگه كاري باهاش ندارم

تا اولين قل و بزنه و به اصطلاح كفش بالا بياد، سريع از رو آتيش بر مي دارم و تو ليوان مي ريزم . و بعد با يه تكه شكلات تلخ مي خورم.

حالا مي خوام بدونم آيا اين حركت صحيحي است بنظر شما ؟

چون تو همين انجمن يه كليپ ديدم كه نحوه تهيه قهوه ترك متفاوت بود .

ممنون مي شم راهنمايي كنين.

سلام جهان!:

- چگونه پیپ و چوب سیگار خود را تمیز کنیم
- منتخب
پاسخ


پیام‌های داخل این موضوع
تهيه قهوه ترك - merhrdad aryan - 2016/12/18، 02:26 PM
RE: تهيه قهوه ترك - kamran - 2016/12/19، 11:34 AM

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

© 2010– 2024
® PasargadTabac
All Rights Reserved
كليه حقوق مادی و معنوی اين تارنما متعلق به پاسارگاد تاباک می باشد
کلیه مطالب این تارنما طبق قانون کپی رایت به ثبت می رسند، لذا استفاده از این مطالب بدون ذکر منبع ممنوع است
طراحی و پشتیبانی :  پشتیبان وب