warning

این انجمن دارای مطالبی در مورد دخانیات و ادوات وابسته به آن می باشد
طبق قوانین کشور جمهوری اسلامی ایران بازدید کنندگان باید بالای 18 سال باشند

warning

اولین بررسی قهوه ایران

فروش دانه قهوه و قهوه جوش

مشاهده سایت

ژورنال سیگار برگ

معرفی انواع سیگار برگ ایرانی و خارجی

مشاهده سایت

وب سایت آموزشی پاسارگاد تاباک

تخصصی ترین مقالات آموزشی

مشاهده سایت

فروش پیپ

معرفی انواع توتون ایرانی و خارجی

مشاهده سایت

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فال قهوه و تاریخچه پیدایش آن"1"
#1
با سلام خدمت شما همراهان همیشگی انجمن قهوه پاسارگاد تاباک،همه شما کم و بیش با قهوه آشنایی دارید ، نوشیدنی خوشمزه ای که پر مصرف ترین نوشیدنی در سطح جهان است . صرفا جهت کامل تر شدن دانسته ها برای آن دسته از دوستانی که آشنایی زیادی با قهوه و انواع آن ندارند ، پیشنهاد می کنم مقالات قبلی سایت با موضوعات قهوه چیست؟ و انواع قهوه ، را مطالعه نمایند .اما بپردازیم به موضوع اصلی یعنی تاریخچه فال قهوه . در ابتدا باید بگوییم که فال قهوه و شاید بتوان گفت کلا فال ریشه در خرافات دارد و اگر احیانا اعتقادی به ماوراء طبیعه ندارید از همین الان خواندن این مقاله و کلیه مقالات بخش فال قهوه را کنار بگذارید و بیشتر به سمت مطالعه بخش های علمی در مورد قهوه بپردازید.
تاریخچه فال قهوه :
[تصویر:  fal_ghahve.jpg]
در زمان چین باستان هنری رواج داشت به نام تفسیر تفاله چای ، که در آن اساتید و افراد اهل فن پس از تمام شدن چایی که در فنجان های زنگوله شکل صرف شده بود، تفاله های باقی مانده در ته فنجان را بررسی می کردند و به دلیل نزدیکی اشکال تشکیل شده به حروف و کلمات چینی آن ها را تفسیر می کردند و بر این باور بودند که می شود با خواندن ته فنجان آینده را پیش بینی کرد.
[تصویر:  517924_533.jpg]
این شیوه بعدها در نزد اعراب و با استفاده از تفاله قهوه مرسوم شد . دانه قهوه برای اولین بار توسط اعراب و در حدود سال ۶۰۰ میلادی کشف شد و کاشتن و نوشیدن آن تا صدها سال جزو اسرار این قوم بود.اعراب ابتدا قهوه را بدون بو دادن و به صورت خام دم می کردند که نتیجه آن یک نوشیدنی رقیق مانند چای سبز بود که امروزه ما آن را با نام قهوه سبز می شناسیم. در اواخر قرن ۱۳ میلادی آنها ابتدا قهوه را برشته ، آسیاب و سپس دم کردند که به گونه ای محل پیدایش قهوه به صورت امروزی شده است . در آن زمان مرکز کشت قهوه در یمن بود و کم کم استفاده از آن در سراسر شبه جزیره عربستان رواج پیدا کرد و بعدها توسط حکام عثمانی به ترکیه رسید. اولین قهوه خانه جهان به نام کیواهان Kiva Han، در سال ۱۴۷۵ در قسطنطنیه یا همان ترکیه امروزی تاسیس شد. از زمان اعراب به خواندن و تفسیر نشانه های باقیمانده از قهوه در ته فنجان ، فال قهوه گویند .
با ما همراه باشید ادامه دارد...

سلام جهان!:

- منتخب
قهوه آدمها را به هم نزدیکتر میکند...
پاسخ
#2
با اجازه ما هم یه مطلب درباره فال قهوه و ورق بذاریم بخونید:
اگر کمی در فضای مجازی گشتی زده باشید و موارد مشابه را از نظر گذرانده باشید، مطمئننا با تعداد زیادی از انواع فال های رنگارنگی همچون فال حافظ اصل ، فال چوب ( یا همان فال ابجد ) ، فال عطسه ، فال شیخ بهایی و چندین و چند نوع فال دیگر که حتی شاید برای یک بار هم اسم آن ها را نشنیده اید آشنا می شوید ولی در این بین متوجه این موضوع می شوید که فال ورق و فال قهوه از سرگرم کننده ترین و پر طرفدارترین فال ها می باشند. بسیاری از سایت ها از جمله سایت هوش پارسی صفحاتی را به این موضوع اختصاص داده اند و این موضوع را متوجه شده اند که این دو از جمله مطالبی هستند که مورد توجه کاربران بوده پس در کنار داشتن فال های مهمی همچون فال حافظ اصلی ( فال حافظ با تفسیر ) و فال چوب ( فال ابجد ) این دو فال پر طرفدار را نیز برای شما عزیزان آماده کرده است که امیدواریم مورد رضایت شما واقع شود.
اگر آمار های موجود را کمی بررسی کنید متوجه می شوید که فال ورق آنلاین از جمله ی محبوب ترین مطالب برای فارسی زبان ها می باشد. فال قهوه آنلاین نیز از این موضوع مستثنا نبوده و برای کاربران فضای سایبری بسیار جالب می باشد. این آمار ها این موضوع را به اثبات می رسانند که بسیاری از کاربران، هدفی به جز سرگرمی نداشته و وقت زیادی را برای مطالبی مانند فال ورق آنلاین و فال ابجد و … می گذرانند. البته این به آن معنا نیست که مطالب غیر سرگرمی جستجو نمی شوند، اما مطالبی مثل فال قهوه و فال شیخ بهایی و … از محبوب ترین ها هستند.


سلام جهان!:

- منتخب
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

© 2010– 2024
® PasargadTabac
All Rights Reserved
كليه حقوق مادی و معنوی اين تارنما متعلق به پاسارگاد تاباک می باشد
کلیه مطالب این تارنما طبق قانون کپی رایت به ثبت می رسند، لذا استفاده از این مطالب بدون ذکر منبع ممنوع است
طراحی و پشتیبانی :  پشتیبان وب