warning

این انجمن دارای مطالبی در مورد دخانیات و ادوات وابسته به آن می باشد
طبق قوانین کشور جمهوری اسلامی ایران بازدید کنندگان باید بالای 18 سال باشند

warning

اولین بررسی قهوه ایران

فروش دانه قهوه و قهوه جوش

مشاهده سایت

ژورنال سیگار برگ

معرفی انواع سیگار برگ ایرانی و خارجی

مشاهده سایت

وب سایت آموزشی پاسارگاد تاباک

تخصصی ترین مقالات آموزشی

مشاهده سایت

فروش پیپ

معرفی انواع توتون ایرانی و خارجی

مشاهده سایت

امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خواص قهوه سبز و محدودیت های استفاده از آن"3"
#1
زمان مصرف قهوه سبز و میزان آن :
قهوه سبز نیز مانند هر گیاه دارویی دیگری شرایط و زمان خاص مصرف خود را دارد . با توجه به نتایج تحقیقات علمی صورت گرفته در مورد زمان مصرف قهوه سبز نتایج به دست آمده نشان می‌دهد بهترین زمان برای نوشیدن قهوه سبز بعد از صبحانه و یا ۱۵ دقیقه بعد از ناهار است .دلیل این امر میزان کافئین بسیار بالای قهوه سبز می‌باشد . زیرا در صورتی که با معده خالی اقدام به مصرف دمنوش قهوه سبز نمایید کافئین بالای قهوه با اسید معده واکنش داده و باعث دلدرد و حالت تهوع شما می شود. پس هرگز قهوه سبز را با معده ی خالی ننوشید .
برای گرفتن نتیجه بهتر سعی کنید ورزش کنید و این نکته را در نظر داشته باشید که بعد از ۴ تا ۶ هفته بدن شما شروع به کاهش وزن می کند.میزان مصرف قهوه سبز در هر روز به اندازه یک فنجان و یا نصف لیوان می‌باشد . همچنین سعی کنید از قهوه های ۲ بار شسته شده مانند قهوه سبز اندونزی ربوستا استفاده کنید .
[تصویر:  1316.png]
مضرات قهوه سبز :
هر دارویی چه طبیعی و چه شیمیایی به جز خواص و مزایایی که برذای شخص مصرف کننده به ارمغان می آورد ، مضرات و تاثیرات سوء نیز دارند . ولی در این بین گیاهان دارویی بیشتر جنبه ممنوعیت مصرف در شرایط مختلف را دارا هستند تا مضرات زیان بار و جبران ناپذیر دارو های شیمیایی را . در این بین قهوه سبز نیز از این قائده مستثنی نیست . مضرات قهوه سبز و موارد منع مصرف قهوه خام عبارت اند از :
۱ – دوران بارداری و شیر دهی : زنان باردار و مادران شیرده از خوردن قهوه سبز جدا خود داری کنند دلیل این امر وجود درصد بالایی از اسید کلروژنیک در قهوه سبز می‌باشد .
۲ – بیماری های خونی : بیماران مبتلا به هموفیلی و یا سایر بیماری های انعقادی خون از خوردن قهوه خام ( سبز ) به صورت جدی دوری کنند .
۳ – بیماران دیابتی : افرادی که دیابت دارند به همراه دارو های ضد دیابت به هیچ عنوان نباید از قهوه سبز استفاده کنند زیرا اسید کلروژنیک موجود باعث تشدید اثر دارو ها می شود .
4 – قهوه سبز مانع از جذب روی و آهن در بدن می شود در نتیجه مصرف کنندگان دارو ها و مکمل های حاوی روی و آهن باید حد اقل ۲ ساعت بعد از مصرف دارو هایشان از قهوه سبز استفاده کنند . نکته قابل توجه اینکه بانوانی که دارای کمبود آهن هستند به هیچ عنوان از این قهوه استفاده ننمایند .

سلام جهان!:

- منتخب
قهوه آدمها را به هم نزدیکتر میکند...
پاسخ
#2
قهوه سبز و جوش صورت

همانطور که می دانید برخی جوش ها در دوران نوجوانی که معروف به جوش غرور جوانی هستند ایجاد می شوند. اما به طور کلی عواملی هستند که پایه و اساس جوش صورت شناخته شده اند که می توانیم به هورمون ها و اختلالات آنها , مصرف داروهای خواص که حاوی آندروژن و.. هستند, داشتن رژیم غذایی نامناسب حاوی چربی و فست فودها , استفاده از لوازم آرایشی چرب و نامناسب و بدتر از تمام این عوامل استرس به وجود آورنده جوش صورت هستند.نوشیدن قهوه خواص بسیاری را برای بدن دارد که شما از آن آگاهی دارید.قهوه سبز در واقع همان دانه‌های قهوه هستند که فرآیند رُست روی آنها صورت نگرفته است.این دانه‌ها حاوی ترکیباتی هستند که به آنها کلرژنیک اسید گفته می‌شود.کلرژنیک اسید به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل کرده و باعث کاهش فشار خون و همچنین کم کردن وزن می‌شود.هنگامی که دانه‌های قهوه رُست می‌شوند بطور چشمگیری کلرژنیک اسید آنها کاهش پیدا می‌کند.این همان دلیلی است که باعث می‌شود قهوه سبز نسبت به قهوه‌‌‍‌های رُست شده خواص بیشتری داشته باشد.این نوع قهوه به صورت قرص‌ نیز موجود است و مقدار مصرف معمول آن بین 60 تا 185 میلی گرم در روز است.
تاثیر قهوه سبز و جوش صورت
قهوه رست نشده علاوه بر اینکه یک قهوه لاغری مناسب است خواص دیگری نیز دارد.با توجه به مطالعات وسیع در رابطه با این دانه جادویی، دانشمندان به این نتیجه رسیده‌اند که خواص دارویی شگفت انگیزی در قهوه تفت داده نشده موجود است و حتی پزشکان استفاده از آن را برای بیماران قلبی، اشخاص دیابتی وهمچنین اشخاصی که مبتلا به اضافه وزن هستند تجویز می‌کنند و بسیاری از شرکت های دارویی اقدام به تولید قرص قهوه سبز نموده اند.آنتی اکسیدان اصلی در عصاره قهوه خام یعنی اسید کلوروژنیک، در آزاد شدن آنزیم G6P به وجود می‌آید که به طور محسوسی در تعادل قند خون نقش اساسی ایفا می‌کند،در نتیجه برای دیابتی‌ها دریافت این مکمل می‌تواند مفید باشد.تا امروز، دانه‌های قهوه سبز ، تاثیرگذارترین سلاح در مبارزه با چاقی و کمک به کاهش وزن هستند.البته خواص دیگری نیز همچون ضد افسردگی و مبارزه با آلزایمر نیز در این قهوه وجود دارد.
مصرف و تاثیر نوشیدن قهوه سبز و جوش صورت در طب سنتی
[تصویر:  bisms.ir-2018-01-21.jpg]
کلروژنیک اسید چیست ؟
کلروژنیک اسید نوعی کافئیک اسید است که در قهوه معمولی و قهوه سبز یافت میشود. 800-500 میلیگرم کلروژنیک اسید در هر لیتر قهوه معمولی یافت میشود و میزان کلروژنیک اسید موجود در قهوه سبز به مراتب بیشتر از این مقدار است. کلروژنیک اسید همچنین در میوههایی چون :  سیب ، گلابی ، بادمجان ، گوجه فرنگی ، بلوبری ، توت فرنگی ، سیب زمینی و گیاه بامبو یافت میشود. کلروژنیک اسید به عنوان یک آنتی اکسیدان در سیستم عصبی فعالیت میکند و عوامل ایجاد کننده التهاب در سیستم عصبی را سرکوب مینماید
رابطه بین قهوه سبز و جوش صورت
بسیاری قهوه را تنها برای رفع خواب مصرف می کنند، در حالیکه این خوردنی خوشمزه معجونی هزار رمز برای پوست و مو است.وقتی با خوردن یک فنجان قهوه داغ روزمان با انرژی آغاز می‌شود، آیا قهوه روی زیبایی هم تاثیر دارد؟ بله دارد.قهوه به شکل‌های مختلفی است و می‌تواند روی پوست و مو تاثیرات خوبی داشته باشد.قهوه دارای آنتی اکسیدان‌های قوی است و یک فنجان قهوه با پیری زودرس پوست که بر اثر آلودگی ،گرما و نور بوجود می‌آید، مبارزه می‌کند.قهوه برای روشن کردن پوست هم استفاده می‌شود. این دانه، خاصیت ضد تورم و التهاب نیز دارد که به عنوان اسکراب بدن هم مورد استفاده قرار می‌گیرد. کافئین پوست را سفت کرده و از چین و چروک و افتادگی آن جلوگیری می‌کند. قهوه را برای درمان سلولیت و کاهش دانه‌های رنگی روی پوست نیز استفاده می‌کنند.
خوردن قهوه سبز و جوش صورت
قهوه سبز، به حفظ مواد فرار نیز معروف است زیرا بوداده نمی‌شود. اسید گاما آمینوبوتیریک (GABA)، تئوفیلین، اپی‌گاوکاتجین‌گالات و غیره، برخی از مواد تشکیل‌‌دهنده آن هستند که به حفظ سلامت پوست کمک‌کرده و بروز چین‌وچروک را مهارمی‌کند.جدا از عوامل آنتی‌اکسیدانی، قهوه سبز، سرشار از اسیدهای چرب و استرها مانند اسید اراهیدیک، اسیدلینولئیک و اسید اولئیک است که پوست ما را تغذیه و مرطوب‌کرده و افتادگی پوست، بی‌رنگی و دیگر آسیب‌های شدید را متوقف‌می‌کنند.
مصرف قهوه سبز و جوش صورت
در روز چه مقدار باید از قهوه سبز استفاده کنیم :
دوز مناسب قهوه سبز به چند عامل بستگی دارد مانند سن، سلامتی و چندین شرایط دیگر.در این زمان اطلاعات علمی کافی برای تعیین طیف مناسب دوز برای قهوه سبز (در کودکان / بزرگسالان) وجود ندارد.به یاد داشته باشید محصولات طبیعی همیشه لزوما ایمن نیستند و دوز آنها می تواند مهم باشد.
مصرف و تاثیر نوشیدن قهوه سبز و جوش صورت در طب سنتی
[تصویر:  5a64513e22136_bisms.ir-2018-01-21.jpg]
جالب است بدانید در رابطه با اثر قهوه سبز و ماده موثر موجود در آن که با نام کلروژنیک اسید شناخته می‌شود، بر بسیاری از بیماری‌ها مطالعات متعدد صورت گرفته است و قهوه سبز به عنوان پیشگیری کننده از ابتلا به بیماری‌هایی چون بیماری‌های کبدی، سنگ کیسه صفرا، سیروز کبدی، سرطان کبد، دیابت، مقاومت به انسولین، فشار خون و …. معرفی شده است.  اما در رابطه با اثر آن بر لاغری اتفاق نظر وجود ندارد. همچنین به علت اینکه قهوه سبز دارای مقادیر کمتری کافئین به نسبت قهوه معمولی می‌باشد،با مصرف قهوه سبز کمتر به عوارض ناشی از کافئین دچار خواهید شد.
فواید قهوه سبز در حاملگی
وجود مقدار قابل توجهی کلوروژنیک اسید در قهوه سبز سوخت و ساز بدن را افزایش میدهد و افزایش سوخت و ساز باعث استفاده ی بدن از ذخایر چربی شده و درنتیجه کم شدن چربی و لاغری را به همراه دارد.جالب است بدانید که کلوروژنیک موجود در قهوه سبز علاوه بر سوزاندن چربی های بدن به کاهش جذب چربی موجود در غذاهای مصرفی هم هم کمک میکند. عصاره قهوه سبز همچنین جذب گلوگز موجود در نشاسته خوراک های مصرفی را کاهش داده و میزان کالری دریافت شده توسط بدن پس از مصرف غذاها را کم میکند. مصرف قهوه سبز در میان وعده های غذایی اشتها را بسیار پایین می آورد و همین امر نیز به کاهش وزن کمک زیادی میکند.از دیگر خواص مهم قهوه سبز میتوان به  تاثیر آن در جلوگیری از انعقاد خون و از بین بردن رادیکال های ازاد خون اشاره داشت.

جسارت

سلام جهان!:

- منتخب
پاسخ
#3
موبوگرام
تلگرام طلایی دانلود
الماس گرام بدون فیلتر

سلام جهان!:

- منتخب
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

© 2010– 2024
® PasargadTabac
All Rights Reserved
كليه حقوق مادی و معنوی اين تارنما متعلق به پاسارگاد تاباک می باشد
کلیه مطالب این تارنما طبق قانون کپی رایت به ثبت می رسند، لذا استفاده از این مطالب بدون ذکر منبع ممنوع است
طراحی و پشتیبانی :  پشتیبان وب