انجمن پيپ ايران|تنها انجمن تخصصي پيپ توتون سيگاربرگ قهوه|پاسارگادتاباک
توتون برلی قسمت پنجم - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن پيپ ايران|تنها انجمن تخصصي پيپ توتون سيگاربرگ قهوه|پاسارگادتاباک (https://www.pipeclubiran.com)
+-- انجمن: مباحث مربوط به پيپ (https://www.pipeclubiran.com/forum-5.html)
+--- انجمن: بررسی توتون (https://www.pipeclubiran.com/forum-10.html)
+--- موضوع: توتون برلی قسمت پنجم (/thread-2028.html)



توتون برلی قسمت پنجم - mm.dehghani - 2016/05/16

به نظر می رسد که برلی میزان بیشتری ویتامین «N» داشته باشد.(منظور همان نیکوتین عزیز خودمان است Big Grin ). توتون برلی در ترکیبات (blend)ها معمولا زمانی استفاده می شود که استفاده کننده تندی بیشتری می خواهد. بیشتر کمپانی های بزرگ تولید کننده توتون و تنباکو در انگلستان برای قوی کردن طعم توتون از برلی سیاه (DARK BURLY) استفاده میکنند. همین رویه در سایر محصولات توتون، مانند سیگار(منظور سیگار برگ است) و حتی تنباکو جویدنی پیش گرفته می شود. توتون ذکر شده با روش straight dark air-cured burley پخته و آماده می شود.(این روش پخت بر روی آتش در قسمت سوم توضیح داده شده است) این گونه تنباکو طعم قوی و سیگار گونه ای دارد. یکی از ویژگیهای توتون برلی که طرفدارانِ آن را ترغیب به مصرف این نوع می  کند؛ خاصیت قلیائی آن است. یکی از عوامل موثر در جذب بالاتر و بهتر نیکوتین در بدن، قلیائی بودن توتون است. و ذکر این موضوع خالی از لطف نیست که بدانید؛ نیکوتین، خود از خانوده موادِ قلیائی است. و یکی از مهارتهای پیچیده در ساخت و عمل آوردن توتون این است که سازنده دقت لازم را به عمل آورد تا محصول نهایی از لحاظ قلیائی بودن. بالاتر از حد مجاز و کمتر از میزان مورد قبول نباشد. بنابراین همواره سعی بر آن داشته باشید تا از توتونهای مرغوب که توسط کمپانیهای معتبر بِلِند شده اند و حدالمقدور خالص و بدون اسانس استفاده نمائید.

اصطلاحات انگلیسی در دنیای توتون :
blend : هر نوع پروسه پخت و عمل آوری و ترکیب توتون
straight : یک دست و یکنواخت بدون ناخالصی ( این روش برای توتونهای خالص و مرغوب که بدون اسانس می باشد اعمال می شود)
air-cure: با این روش توتون در رطوبت و حرارت بسیار خاص و منظم پخته می شود.

ترجمه : محمد مرتضی دهقانی