انجمن پيپ ايران|تنها انجمن تخصصي پيپ توتون سيگاربرگ قهوه|پاسارگادتاباک
آماده سازی هیومیدور - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن پيپ ايران|تنها انجمن تخصصي پيپ توتون سيگاربرگ قهوه|پاسارگادتاباک (https://www.pipeclubiran.com)
+-- انجمن: سيگار برگ و سيگار پيچ و فندك (https://www.pipeclubiran.com/forum-12.html)
+--- انجمن: سيگار برگ (https://www.pipeclubiran.com/forum-13.html)
+--- موضوع: آماده سازی هیومیدور (/thread-1994.html)



آماده سازی هیومیدور - aminhanjani - 2016/05/07

آماده سازی هیومیدور :
در ابتدا بهتر است که با محل قرار گیری رطوبت سنج و رطوبت ساز شروع کنیم خوب رطوبت ساز رو خیلی ها وسط و زیر درب هیومیدور قرار می دهند تا رطوبت به طور یکسان پخش شود و در , هیومیدور هایی با درب شیشه ای وسط دیواره های هیومیدور قرار می دهند.
رطوبت سنج رو هم تا جایی که ممکن هست از رطوبت ساز با فاصله قرار بدید( برای دقت در سنجش) البته در بعضی هیومیدور ها رطوبت سنج تعبیه شده است.
در ادامه رطوبت ساز رو داخل ظرفی که از آب مقطر پر شده به مدت 10 تا 20 دقیقه قرار بدید البته این مدت زمان بستگی به نوع رطوبت سازی دارد که مورد استفاده قرار می گیرد بعد از آب خارجش کنید و سطحش رو خشک کنید. ( نباید آبی از رطوبت ساز چکه نکند) و در جایگاهش قرارش بدید.
در قدم بعد یک اسفنج نو آشپزخانه رو داخل آب مقطر قرار بدید تا کامل آب رو به خودش جذب کند و بعد در حدی فشارش بدید تا دیگر آبی ازش چکه نکند و روی یک کیسه پلاستیک داخل هیومیدور قرارش بدید و درب هیومیدور رو ببندید تقریباً طی 3 روز رطوبت سنج ؛ رطوبتی معادل 85% رو نشان می دهد که رطوبت بالایی هست در صورتی که رطوبت 68% تا 72% مدنظر ما هست . بعد از این 3 روز بعضی ها اسفنج رو خارج می کنند تا پس از مدتی رطوبت مطلوب شود اما بعضی ها هم این پروسه رو با نگهداری اسفنج داخل هیومیدور به مدت 1 هفته ادامه می دهند و بعد اسفنج رو خارج می کنند که البته با این کار هنوز هم رطوبت نسبت به حالت مطلوب بالاست اما با قرار گیری سیگار ها در هیومیدور رطوبت متعادل می شود.
*روش هایی هست مثل مرطوب کردن سطح داخلی هیومیدور با پارچه یا قلموی آغشته به آب که خوب پیشنهاد نمیشه چون گاهی اوقات باعث متورم شدن چوب میشه و هر چه فرایند آماده سازی آرام تر انجام بشود بهتر هست.
رطوبت ساز =مرطوب کننده= humidifier
رطوبت سنج = humidity meter
#humidor
#aminhanjani