انجمن پيپ ايران|تنها انجمن تخصصي پيپ توتون سيگاربرگ قهوه|پاسارگادتاباک
اجزای تشکیل دهنده یک شات اسپرسو - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن پيپ ايران|تنها انجمن تخصصي پيپ توتون سيگاربرگ قهوه|پاسارگادتاباک (https://www.pipeclubiran.com)
+-- انجمن: مباحث مربوط به قهوه - قهوه جوش - قهوه ساز (https://www.pipeclubiran.com/forum-1.html)
+--- انجمن: انواع قهوه (https://www.pipeclubiran.com/forum-2.html)
+--- موضوع: اجزای تشکیل دهنده یک شات اسپرسو (/thread-1992.html)



اجزای تشکیل دهنده یک شات اسپرسو - bernabea - 2016/05/07

[تصویر:  a787363d-ced6-484f-b7f0-ae84d8b3386b.jpg]
کرما: رویی ترین لایه یک شات اسپرسو است. کرما یک لایه نازک و کف مانند با رنگی طلایی - قهوه ای است که گاهی اوقات به قرمز میزند. این لایه نازک رویی طعم شیرینی ناشی از شکر و روغن داخل اسپرسو را داراست.

بافت: لایه میانی اسپرسو که معمولا قهوه ای - کاراملی رنگ است.

قلب: پایین ترین قسمت اسپرسو قلب می باشد که به رنگ قهوه ای پررنگ است. تلخی مناسب این قسمت اسپرسو و ترکیب آن با شیرینی کرمای اسپرسو، ما را به تعادل می رساند.