انجمن پيپ ايران|تنها انجمن تخصصي پيپ توتون سيگاربرگ قهوه|پاسارگادتاباک
حقایقی درباره اسپرسو - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن پيپ ايران|تنها انجمن تخصصي پيپ توتون سيگاربرگ قهوه|پاسارگادتاباک (https://www.pipeclubiran.com)
+-- انجمن: مباحث مربوط به قهوه - قهوه جوش - قهوه ساز (https://www.pipeclubiran.com/forum-1.html)
+--- انجمن: طرز تهيه انواع قهوه (https://www.pipeclubiran.com/forum-3.html)
+--- موضوع: حقایقی درباره اسپرسو (/thread-1991.html)



حقایقی درباره اسپرسو - bernabea - 2016/05/06

[تصویر:  93a48e02-3940-4562-88e7-57c23127f8ec.jpg]
کافئین اسپرسو به میزان یک سوم کافئین قهوه چکیده است.

دمای ایده آل آب برای تهیه اسپرسو بین 74 تا 76 درجه سانتی گراد میباشد.

دمای مخصوص برای سرو اسپرسو داخل فنجان 57 درجه سانتی گراد است.

زمان ایده آل برای تهیه 1شات اسپرسو مابین 25 تا 30 ثانیه است.

انواع مختلف تفت قهوه برای تهیه اسپرسو مناسب است. نکته مهم نحوه آسیاب کردن و آماده سازی است که اسپرسو را بوجود می آورد.

قهوه تفت داده شده بعد از دو هفته، مقداری از طعم خود را از دست میدهد. قهوه آسیاب شده پس از یک ساعت طعم خود را از دست میدهد. اسپرسو در طی چند دقیقه طعم خود را از دست میدهد.

استفاده از فنجان مناسب برای اسپرسو بسیار مهم است. بیشترین حد گنجایش باید 2 اونس یعنی برابر 60 میلی لیتر باشد که فقط دو سوم آن پرشود. اگر فنجان بسیار بزرگ باشد خیلی زود سرد میشود. همچنین جنس فنجان از چینی ضخیم می باشد که قابلیت گرم نگه داشتن اسپرسو را داراست.

یک اسپرسوی خوب شامل کرمایی است که دانه های شکر را در حدود 30 ثانیه بر روی خود نگه می دارد.

اسپرسو برای اولین بار در قرن 19 اختراع شد. سرعت آماده سازی اسپرسو و حجم کم آن به نسبت قهوه موکا و یا فرنچ پرس باعث کاهش زمان استراحت کارگران می شد.