انجمن پيپ ايران|تنها انجمن تخصصي پيپ توتون سيگاربرگ قهوه|پاسارگادتاباک
تمامِ مک‌بارن (مخلوط‌هایِ مک‌بارن ـ مخمل) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن پيپ ايران|تنها انجمن تخصصي پيپ توتون سيگاربرگ قهوه|پاسارگادتاباک (https://www.pipeclubiran.com)
+-- انجمن: مباحث مربوط به پيپ (https://www.pipeclubiran.com/forum-5.html)
+--- انجمن: بررسی توتون (https://www.pipeclubiran.com/forum-10.html)
+--- موضوع: تمامِ مک‌بارن (مخلوط‌هایِ مک‌بارن ـ مخمل) (/thread-1988.html)



تمامِ مک‌بارن (مخلوط‌هایِ مک‌بارن ـ مخمل) - _farshad - 2016/05/05

[تصویر:  logo-f2e834a14a5371894c22323d57f1f023.png]



مخلوط‌هایِ مک‌بارن ـ مخمل
مخمل از ویرجینیایِ کوندیشِ صد درصد ساخته شده است. عموماً وقتی ما به کوندیشِ ویرجینیا اشاره می‌کنیم آن را مخلوطِ مُدرن می‌نامیم، با این همه اما این توتون‌هایِ ویرجینیا با آن‌هایی که در کوندیشِ مُدرن استفاده می‌کنیم تفاوت دارد. معمولاً ما از برگِ ویرجینیایِ روشنی استفاده می‌کنیم که بعد از پروسه‌یِ بخار تیره شده است. با این همه در توتونِ مخمل [این پروسه] کمی متفاوت است.
[توتونِ] ویرجینیایی که برایِ مخمل از آن استفاده می‌کنیم بعد از کِشت بخار‌کِش‌پَز (Flue-cured) شده اند، دقیقاً مشابهِ باقیِ برگ‌هایِ با کیفیت، ولی بعد از آن با یک روشِ مخصوص ویژگیِ این برگ‌ها عوض شده است. همه‌یِ توتونِ این نوعِ خاصِ ویرجینیا ـ همانندِ برگِ سیگار ـ تخمیر شده است، با این تفاوت که در زمانِ کوتاه‌تر و تحتِ حرارتِ بیش‌تر. این پروسه رنگِ روشنِ برگِ توتونِ ویرجینیا را از زرد به قهوه‌ایِ تیره تغییر می‌دهد. بعد از فرآیندِ بخاردهی توتون کاملاً به سیاهی می‌زند و طعمِ آن بسیار روان و ملایم است.
 
 
VELVET GREEN
توتونِ نهایی طعمِ شیرینِ طبیعیِ توتون را همراه با مزه‌یِ شکلات و پرتقال پیشکش می‌کند.
گیرایی: 1 از 5
طعم: 3 از 5
روم نُت (بویِ دود): 4 از 5
[تصویر:  side_Velvet_green_large.png]

 
 
VELVET RED
با چاشنیِ کم، محصول توتونِ سیاهِ ملایمی است با جزئی [طعمِ] Amaretto [(مشروبی الکلی ست با طعمِ بادام.)].
گیرایی: 1 از 5
طعم: 3 از 5
روم نُت (بویِ دود): 4 از 5
[تصویر:  side_Velvet_green_red_large.png]


RE: تمامِ مک‌بارن (مخلوط‌هایِ مک‌بارن ـ مخمل) - Bijan - 2016/05/07

توتونهایی باطعم و بوی خواستنی