انجمن پيپ ايران|تنها انجمن تخصصي پيپ توتون سيگاربرگ قهوه|پاسارگادتاباک
ساختار گیلاس قهوه(Coffee Cherry) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن پيپ ايران|تنها انجمن تخصصي پيپ توتون سيگاربرگ قهوه|پاسارگادتاباک (https://www.pipeclubiran.com)
+-- انجمن: مباحث مربوط به قهوه - قهوه جوش - قهوه ساز (https://www.pipeclubiran.com/forum-1.html)
+--- انجمن: انواع قهوه (https://www.pipeclubiran.com/forum-2.html)
+--- موضوع: ساختار گیلاس قهوه(Coffee Cherry) (/thread-1978.html)



ساختار گیلاس قهوه(Coffee Cherry) - bernabea - 2016/05/04

[تصویر:  a82342ae-9ce4-4c3f-987c-7142563c5819.jpg]
گیلاس قهوه از قسمت های مختلفی تشکیل شده که دانه قهوه خورد را درون این گیلاس پنهان کرده است.
خارجی ترین لایه پوسته بیرونی outer skin نام داردکه معمولا از رنگ سبز تبدیل به رنگ زرد ودر نهایت به رنگ قرمز یا بنفش در می اید.
لایه بعدی پالپ pulp نام دارد این لایه در مرحله جداسازی پوست از دانه سبز جدا شده و دور ریخته میشود یا به عنوان کود از ان استفاده میشود.
لایه سوم به نام پکتین شناخته میشود وpectin layer
لایه چهارم پوست parchment است که در طول پروسه جداسازی پوست این لایه بطور کامل برداشته میشود اما در بعضی از مواقع روی دانه سبز باقی می ماند که این نشان دهنده کالیبره نبودن دستگاه است.
لایه بعدی پوسته نقره ای silver skin است که روی دانه سبز باقی میماند.
قسمت های بعدی دانه (bean) و برش میانی (center cut) نام دارد.
تمام قسمت ها را در شکل میتوانید ملاحضه کنید.