انجمن پيپ ايران|تنها انجمن تخصصي پيپ توتون سيگاربرگ قهوه|پاسارگادتاباک
نکاتی در باب اسپرسو - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن پيپ ايران|تنها انجمن تخصصي پيپ توتون سيگاربرگ قهوه|پاسارگادتاباک (https://www.pipeclubiran.com)
+-- انجمن: مباحث مربوط به قهوه - قهوه جوش - قهوه ساز (https://www.pipeclubiran.com/forum-1.html)
+--- انجمن: انواع قهوه (https://www.pipeclubiran.com/forum-2.html)
+--- موضوع: نکاتی در باب اسپرسو (/thread-1901.html)



نکاتی در باب اسپرسو - kamran - 2016/04/20

اگر شما می خواهید یک فنجان اسپرسو به سبک ایتالیایی تهیه کنید، لازم است بدانید چطور یک کرم ( Cream ) عالی بدست بیاورید.
این کِرم (کف)، عصاره خالص قهوه است که می توانید روی قهوه اسپرسو پیدا کنید، این کرم درست مانند کلاهی روی فنجان یا لیوان حاوی اسپرسو قرار می گیرد و پر است از عطر و طعم و مزه. راهی برای امتحان کردن کیفیت کرم ایجاد شده روی اسپرسو وجود دارد و آن این است که وقتی مقداری شکر روی کف ایجاد شده اسپرسو بریزید اگر افتادن شکر به پایین زمان بر باشد، شما در تهیه یک کرم عالی روی اسپرسو موفق بوده اید.
@pasargadtabac
@pasargadtabaccafeartin