انجمن پيپ ايران|تنها انجمن تخصصي پيپ توتون سيگاربرگ قهوه|پاسارگادتاباک
درباره قهوه بیشتر بدانیم ( قسمت سوم ) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن پيپ ايران|تنها انجمن تخصصي پيپ توتون سيگاربرگ قهوه|پاسارگادتاباک (https://www.pipeclubiran.com)
+-- انجمن: مباحث مربوط به قهوه - قهوه جوش - قهوه ساز (https://www.pipeclubiran.com/forum-1.html)
+--- انجمن: انواع قهوه (https://www.pipeclubiran.com/forum-2.html)
+--- موضوع: درباره قهوه بیشتر بدانیم ( قسمت سوم ) (/thread-1890.html)



درباره قهوه بیشتر بدانیم ( قسمت سوم ) - kamran - 2016/04/11

عطر دانه‌ی قهوه‌ی ربوستا بعد از بو دادن چنگی به دل نمی‌زند، اما عطر و طعم تلخ و قوی به همراه کافئین بالای آن چیزی است که ربوستا را برای برخی از قهوه‌بازان تبدیل به ماده‌ای اساسی برای مواقع حساس کرده. از قهوه‌ی روبوستا بیشتر در صنایع غذایی برای تولید قهوه‌های آماده یا فوری استفاده می‌کنند. از نوع مرغوب آن هم به علت فوم غلیظی که ایجاد می‌کند با درجه‌ی رست بالا برای اسپرسو‌ی ایتالیایی استفاده می‌شود. حالا می‌توانید تصور کنید اگر قهوه‌ی ربوستا وجود نداشت ایتالیایی‌های خون‌گرم با آن خلقیات آتشین چه شکلی می‌شدند؟ احتمالا سیستم‌های مافیایی هم بدون قهوه‌ی ربوستا شاید به نام کشور دیگری ثبت می‌شدند.


@pasargadtabac
@pasargadtabaccafeartin