انجمن پيپ ايران|تنها انجمن تخصصي پيپ توتون سيگاربرگ قهوه|پاسارگادتاباک

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه قهوه سیاه یا black coffee
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
حرفه ای ها می گویند دم آوری بلک کافی خود یک هنر است! فکر می کنید چرا چنین اصطلاحی وجود دارد؟ با ما همراه باشید و به پاسخ این سوال دست یابید!

نوشیدن قهوه سیاه بدون شکر می تواند به آن طعم دهد، بله بدون شکر!! این مورد به شما اجازه می دهد بیش از پیش، بر طعم و تازگی قهوه خود تمرکز کنید. قهوه سیاه به طور معمول در قوری تهیه می شود ولی قهوه بازان خبره برای حاصل شدن بهترین طعم ممکن روی روش جاری کردن آب (pour_over) اصرار دارند.
بیشتر از این منتظرتان نگذاریم و سریع برویم سر اصل موضوع، دو روش برای تهیه بلک کافی وجود دارد.
روش های تهیه بلک کافی

با استفاده از دستگاه قهوه ساز خانگی (فیلتری اتوماتیک)
با استفاده از یک فیلتر کاغذی ساده و یک لیوان با دهانه پهن

در تهیه قهوه با دستگاه قهوه ساز تنها کاری که قرار است انجام دهید قهوه تیره برشته را آسیاب کنید و داخل دستگاه قهوه ساز بریزید، و اجازه دهید دستگاه، قهوه را برای شما تهیه کند. (آموزش تهیه قهوه با دستگاه قهوه ساز)

برای تهیه قهوه با لیوان آب را به نقطه جوش برسانید، سپس می توانید فیلتر را با آب جوش خیس کنید و آن را داخل لیوان پهن بگذارید و پس از ریختن قهوه داخل آن ، آب را طوری بیافزایید که قهوه حسابی خیس بخورد. این کار می تواند حدود سه الی چهار دقیقه به طول انجامد، و هر سی ثانیه یکبار کمی از ریختن آب دست بکشید.
مرسی عالی بود