انجمن پيپ ايران|تنها انجمن تخصصي پيپ توتون سيگاربرگ قهوه|پاسارگادتاباک

نسخه‌ی کامل: چند نكته درباره پيپهاي مرشام
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
پيپ مرشام نيازي به پروسه آب بندي و ساخته شدن كيك ندارد. (در واقع با تميز كردن كاسه بين هر بار مصرف با نخهاي تميز كننده معمولي از ساخته شدن كيك پيشگيري مي شود.)
نمي سوزد اما ممكن است بر اثر حرارت زياد آسيب ببيند.
ضربه نبايد بخورد خصوصا وقتي داغ است.
..

کل متن