انجمن پيپ ايران|تنها انجمن تخصصي پيپ توتون سيگاربرگ قهوه|پاسارگادتاباک

نسخه‌ی کامل: مکمل قهوه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
مکمل قهوه یا قهوه سفید کن (به انگلیسی: coffee-mate) ماده‌ای پودر مانند یا مایع است که برای افزودن به قهوه یا چای یا نوشیدنی هایی از این دست و به جای شیر استفاده می‌شود. معمولا دارای قند شیر(لاکتوز)نیست و بنابراین در گونه ی فرآورده‌های شیری به شمار نمی‌آیند. از این روی در بسیاری از کشورها از آن با نام سفید کنندهٔ غیر شیری نام می‌برند.
[تصویر:  Category_Images_A0202.jpg]
تاریخچه:
اولین مکمل قهوه در سال ۱۹۵۲ با نام پریم به بازار عرضه شد و عیب آن این بود که به علت پروتئین موجود در شیر به سادگی حل نمی‌شد. ۶ سال بعد این مشکل با جایگزین کردن چربی‌های شیری با روغن گیاهی رفع شد. در سال ۱۹۶۱ به بازار عمومی آمریکا عرضه شد و اکنون بیش از ۲۰ گونهٔ آن فروخته می‌شود.