انجمن پيپ ايران|تنها انجمن تخصصي پيپ توتون سيگاربرگ قهوه|پاسارگادتاباک

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه قهوه با فرنچ پرس ( French Press )
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
در بین تمامی روش های آماده کردن قهوه فرنچ پرس ساده ترین روش است و شما در مدت زمان کوتاهی می توانید یک فنجان قهوه ی غنی نوش جان کنید. این دستگاه یک دستگاه ساده و قابل حمل است که دارای یک محفظه و یک اهرم برای صاف کردن قهوه است.ما در این مطلب به شما میزان مناسب پودر کردن قهوه و درجه حرارت مناسب آب و زمان مناسب را آموزش می دهیم.
نسبت مناسب ترکیب قهوه و آب در فرنچ پرس

برای درست کردن هر کاپ قهوه شما به یک فنجان متوسط آب جوش ( ۱۱۰ گرم آب جوش ) و یک قاشق غذاخوری پودر قهوه نیاز دارید.

ظرفیت ۳ کاپ = ۳-۴ قاشق غذاخوری قهوه
ظرفیت ۴ کاپ = ۴-۵ قاشق غذاخوری قهوه
ظرفیت ۸ کاپ = ۹-۱۰ قاشق غذاخوری قهوه
ظرفیت ۱۲ کاپ = ۱۳-۱۵ قاشق غذاخوری قهوه

درجه آسیاب مناسب برای فرنچ پرس

برای دستگاه French Press شما باید قهوه را با درجه درشت ( coarse ) مانند تصویر زیر آسیاب کنید.
[تصویر:  df4j_004.jpg]
ریختن قهوه و اضافه کردن آب

قهوه را به میزان مناسب داخل فرنچ پرس بریزید.هنگامی که آب جوش آمد حدود ۳۰ ثانیه صبر کنید تا دمای آب کمی پایین آید و به ۹۳ درجه سانتیگراد ( ۲۰۰ درجه فارنهایت ) برسد و سپس آب را داخل فرنچ پرس بریزید.
[تصویر:  howtofrenchpress.jpg]
هم زدن و قرار دادن اهرم
هنگامی که آب را روی قهوه ریختید با یک قاشق چوبی ( برای جلوگیری از شکستن شیشه ) کمی مخلوط را هم بزنید و اهرم را روی محفظه بگذارید.

فشار دادن اهرم
بهترین زمان برای پایین بردن اهرم بازه ی زمانی ۴ تا ۶ دقیقه است.بعد ۴-۶ دقیقه اهرم را به آرامی به سمت پایین فشار دهید و حالا شما می توانید قهوه را سرو کنید و از آن لذت ببرید.