انجمن پيپ ايران|تنها انجمن تخصصي پيپ توتون سيگاربرگ قهوه|پاسارگادتاباک

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه قهوه موکا
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
قهوه موکا یک قهوه ی ترکیبی است و برای کسانی که طعم شکلات را دوست دارند بسیار دلچسب است.
طرز تهیه قهوه موکا
[تصویر:  starbucks-35.jpg]
مواد لازم :

یک فنجان قهوه اسپرسو
۲ قاشق غذاخوری پودر شکلات یا ۲۰ گرم شکلات تلخ
۱/۳ لیوان شیر داغ
شکر و فوم خامه به میزان دلخواه

برای تهیه قهوه موکا ابتدا در صورتی که از شکلات تلخ استفاده می کنید آن را به روش بن ماری آب کنید ( شکلات را درون یک ظرف شیشه ای روی یک کتری آب در حال جوشیدن قرار دهید.دقت کنید که سطح آب جوش با ظرف شیشه ای برخورد نداشته باشد ). و در صورتی که از پودر شکلات تلخ استفاده می کنید آن را با کمی آب جوش خوب مخلوط کنید.سپس شیر را داغ را به مخلوط شکلات خود اضافه کنید و خوب هم بزنید (در این مرحله می توانید شکر را اضافه کنید).سپس قهوه اسپرسو خود را به مخلوط شکلات اضافه کنید و از خامه و کمی پودر شکلات تلخ برای تزیین روی آن استفاده کنید.

حرفه ای هاقهوه موکا را به صورت لایه ای تهیه می کنند به این صورت که ابتدا قهوه اسپرسو را داخل لیوان میریزند سپس به آرامی سس شکلات را اضافه می کنند بعد شیر داغ را و در نهایت از فوم خامه و پودر شکلات تلخ برای تزئین آن استفاده می کنند.