انجمن پيپ ايران|تنها انجمن تخصصي پيپ توتون سيگاربرگ قهوه|پاسارگادتاباک

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه ماکیاتو کارامل ( Caramel Macchiato )
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
ماکیاتو کارامل ( Caramel Macchiato ) یک قهوه ی ترکیبی تهیه شده از شربت کارامل و قهوه اسپرسو است و کمی شیر است.ماکیاتو کارامل اولین بار توسط ایتالیایی ها ابداء شد.در فرانسه به این قهوه کافه نویزت ( cafe noisette ) گفته می شود.این قهوه بسیار خوشمزه است.دستور زیر نسخه ی آمریکایی طرز تهیه ماکیاتو کارامل است که در استارباکس تهیه می شود.با انجمن قهوه پاسارگاد تاباک همراه باشید.
طرز تهیه ماکیاتو کارامل ( Caramel Macchiato )
[تصویر:  1dc3a89d0d440ba31729b0ba74b93a331039.jpg]
مواد لازم :

یک شات قهوه اسپرسو
۲/۳ لیوان شیر ( ۱۶۰ میلی لیتر )
۱ قاشق غذاخوری شربت وانیل
سس کارامل

طرز تهیه :
ابتدا یک شات قهوه اسپرسو مرغوب توسط یک اسپرسو ساز برقی یا رو گازی و از دانه های مرغوب قهوه تهیه کنید و سپس لیوان خود را گرم کنید و شربت وانیل را در آن بریزید سپس کمی شیر گرم شده را به آرامی درون لیوان بریزید.در مرحله ی بعدی کف شیر را که توسط یک کف ساز یا بخار ساز تهیه کرده اید به مخلوط اضافه کنید و قهوه ی اسپرسو خود را به آرامی و از کنار لیوان روی کف شیر بریزید و روی نوشیدنی را با سس کارامل تزئین کنید.دقت کنید که تمام این مراحل را باید به آرامی و با حوصله انجام دهید تا یک لیوان ماکیاتو کارامل زیبا و خوشمزه داشته باشید.همچنین شما میتوانید از یخ در تهیه این نوشیدنی استفاده کنید که در این صورت به آن آیس ماکیاتو می گویند.بهتر است یخ را قبل از اضافه کردن قهوه به مخلوط به آرامی درون لیوان بریزید و بعد قهوه را به آن اضافه کنید.نوش جانتان.