انجمن پيپ ايران|تنها انجمن تخصصي پيپ توتون سيگاربرگ قهوه|پاسارگادتاباک

نسخه‌ی کامل: آسیاب قهوه ( Coffee Grinder)"2"
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
آسیاب قهوه دندانه ای صفحه ای ( Flat Burr Grinder )
تیغه های آسیاب های صفحه ای مانند ۲ صفحه روی هم قرار می گیرند که فاصله‌ی میان صفحه‌ها را می‌توان بسته به درجه‌ی درشتی دلخواه دانه‌ها کم و زیاد کرد. مثلاً برای به دست آوردن پودر قهوه‌ با دانه‌های بسیار ریز (مخصوص قهوه ترک) فاصله‌ی بین صفحه‌ها را کم می‌کنیم.
آسیاب قهوه دندانه‌ای مخصوص اسپرسو ( Espresso Burr Grinder )
[تصویر:  electrical-coffee-grinder.jpg]
این آسیاب‌ها در واقع نسخه‌ی تخصصی‌تر آسیاب‌های دندانه‌ای متداول هستند که برای کافی شاپ ها طراحی شده اند. به کمک این آسیاب‌ها می توانید درجه‌ی ریزی و یا درشتی پودر به‌دست‌آمده را به خوبی بر حسب فشار آبی که قرار است از میان پودر عبور کند تنظیم کنید.این آسیاب‌ها دارای جایگاهی برای قرارگیری فیلتردستی Portafilter دستگاه اسپرسو است تا پودر قهوه مستقیماً داخل آن بریز
آسیاب قهوه تیغه‌ای برقی ( Electric Blade Grinders )
[تصویر:  coffee-grinder-1.jpg]
این آسیاب ها از دو تیغه‌ی فلزی ساخته شده که توسط موتور الکتریکی کوچکی به حرکت درمی‌آیند و با سرعت بسیار بالا در پایین ظرفی شبیه به فنجان می‌چرخند و دانه‌های قهوه را پودر می کنند. در این آسیاب ها برای کنترل درجه‌ی درشتی و ریزی پودر باید مدت زمانی را که دانه‌ها در آسیاب قرار دارند را کم یا زیاد کرد به همین علت برای افزایش دقت هنگام کار کردن با آسیاب تیغه‌ای باید حتماً یک زمان‌سنج داشته باشید.رای آسیاب قهوه به صورت نرم باید قهوه را در چند مرحله آسیاب کنید یعنی ابتدا قهوه را آسیاب کنید بعد کمی آسیاب را تکان دهید و دوباره قهوه را آسیاب کنید.قهوه در این آسیاب ها به صورت یکدست آسیاب نمی شود و میزان آسیاب را باید با چشم خود کنترل کنید که دارای خطاست.
ادامه دارد...