انجمن پيپ ايران|تنها انجمن تخصصي پيپ توتون سيگاربرگ قهوه|پاسارگادتاباک

نسخه‌ی کامل: نسکافه گلد
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
Dr.Saba Saloor:
?در قهوه فوری كلاسیك ، تمام مراحل فوری سازی حرارتی بوده و نتیجه كار ،كلوخه های قهوه ای تلخ و گیراست ؛ اما در قهوه گلد ، نیمی از پروسه تولید در شرایط انجماد رخ داده و در نتیجه ، عطر و طعم بیشتر حفظ شده ، گرانول های طلایی رنگ و با طعم ملایم رو به ترشی مطلوب حاصل می گردد .
دکتر صبا سالور
http://www.coffeereview.ir
@pasargadtabaccafeartin
❤️?☕️?❤️
قهوه گلد خیلی خوشمزه تره. من طعمش رو خیلی دوست دارم و گاهی تو شیر گرم میزنم و میخورم.