انجمن پيپ ايران|تنها انجمن تخصصي پيپ توتون سيگاربرگ قهوه|پاسارگادتاباک

نسخه‌ی کامل: یک رسپی خنک در یک تابستان گرم: Coffee- Cocoa Cooler
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
مواد لازم جهت تهیه قهوه کاکائویی خنک:

2-3 قاشق چای خوری سیروپ شکلاتی
113 میلی لیتر شیر
250 میلی لیتر اسپرسو سرد یا اسپرسو قوی سرد
½ قاشق چای خوری عصاره وانیل
8 تکه یخ
خامه زده شده برای تزیین
[تصویر:  f3feabf0-4d8e-4e3e-9d07-6d7655e7518b.jpg]
مراحل انجام کار:

1. در یک کاسه کوچک، سیروپ شکلات را با شیر مخلوط کرده تا جایی که سیروپ کاملا حل شود.
2. اسپرسو سرد و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید.
3. یخ ها را درون لیوان های بلند 250 میلی لیتری که قبلا در فریزر سرد و حالت برفکی به خود گرفته اند بریزید.
4. روی لیوان را با خامه تزیین کنید.