انجمن پيپ ايران|تنها انجمن تخصصي پيپ توتون سيگاربرگ قهوه|پاسارگادتاباک

نسخه‌ی کامل: عصاره گیری قهوه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
دم کردن قهوه مناسب و مطبوع نیازمند استفاده از مقدار دقیق قهوه (اندازه گیری شده) ، آسیاب دقیق و مناسب ، عصاره گیری با درجه حرارت درست و صحیح ، کنترل کردن زمان عصاره گیری و عصاره گیری به مقدار مناسب می باشد.
[تصویر:  188546c2-9a0f-4ada-bf6c-50287e093956.jpg]
عصاره گیری همچنین به نامهای بازده محلول و یا محصول محلول و یا راندمان عصاره گیری و استخراج نیز شناخته می شود.
چه درصدی (بر اساس وزن) از قهوه آسیاب شده در آب حل شده است؟ یا به عبارت ساده تر چه مقدار از قهوه در دستگاهی که در آن قهوه را دم می کنیم وارد فنجان ما می شود؟
درعصاره گیری قهوه به عناوینی چون Strength (قوت محلول), Extraction Yield (راندمان عصاره گیری), و... برمی خوریم که هر کدام از اهمیت قابل توجهی برخوردار است.