انجمن پيپ ايران|تنها انجمن تخصصي پيپ توتون سيگاربرگ قهوه|پاسارگادتاباک

نسخه‌ی کامل: چگالی دانه قهوه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
[تصویر:  02334ad8-060e-43cd-b3f1-16ed7f36b12c.jpg]

تمام دانه های سبک وزن و یا نا بالغ، پوسته، صدفی و یا گوشواره ای شکل به طور قابل توجه ایی سبک بوده و از لحاظ چگالی دارای چگالی پایین تر و کمتری نسبت به دانه های کامل و سالم تر هستند.

به این تفاوت دقت نمایید که دانه های کوچک اما کامل با اینکه اندازه کوچکتر و وزن کمتری نسبت به دانه های بزرگ دارند اما جز دانه های ناقص به حساب نمی آیند.
دانه های سبک به علت خشکسالی، استرس و یا چیدن گیلاس های نا بالغ و یا نرسیده به وجود می آیند ، چین خورده و همچنین بسیار شکننده هستند.
دانه های سبک و شکننده با استفاده از چرخش باد و جریان هوای قوی (کاتادور) و یا به وسیله استفاده از "میز جاذبه" جداسازی میشوند.