انجمن پيپ ايران|تنها انجمن تخصصي پيپ توتون سيگاربرگ قهوه|پاسارگادتاباک

نسخه‌ی کامل: اشتباهات رایج در دم کردن قهوه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
[تصویر:  fe398980-0253-4e21-b5e3-577789dc69b7.jpg]
اگر قهوه شما طعم تلخی میدهد:

1:مقدار قهوه کم است. قهوه ای که بسیار ریز (خاکه ای) آسیاب شده است .
2:قهوه ای که مدت زمان زیادی درون چرخه جوشیدن مانده است.
3:قهوه جوشیده یا مدت زمان خیلی زیادی بعد از دم کشیدن مانده است.

اگر قهوه شما ضعیف است:

1:به اندازه کافی قهوه نریخته اید. (2قاشق غذاخوری برای هر 6 اونس آب جوش)
2:قهوه را خیلی درشت آسیاب کرده اید.
3:قهوه به اندازه کافی دم نکشیده است. (مثلا اگراز فرنج پرس استفاد میکنید، حداقل 4 دقیقه به آب جوش فرصت دهید تا قهوه شما را استخراج کند)