انجمن پيپ ايران|تنها انجمن تخصصي پيپ توتون سيگاربرگ قهوه|پاسارگادتاباک

نسخه‌ی کامل: کورن کاب ( قسمت دوم )
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
فرایند کهنه شدن و پوست کندن :
بعد از برداشت ذرت ها آنها را در انبارهای کوچکی در هوای آزاد انباشته میکنند تا وقتی که قابل پوست کندن شوند.  از آنجایی که امروزه لوازم جدیدی برای شکستن چوب ذرت و پوست کندن ذرت طراحی شده است, فرایند پوست کندن با دستگاه های مخصوصی انجام میشود. بعد از شکستن و تکه تکه کردن چوب ذرت ها آنها را برای مدت دو سال در سومین طبقه کارخانه انبار میکنند, به این فرایند کهنه شدن میگویند که باعث سخت تر و محکمتر شدن و همچنین خشک شدن کامل چوبها میشود.