انجمن پيپ ايران|تنها انجمن تخصصي پيپ توتون سيگاربرگ قهوه|پاسارگادتاباک

نسخه‌ی کامل: مطلبی کوتاه درباره کهنه شدن توتون
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
گاهی پیش اومده که توتون بعد از خرید به دلایل مختلف مصرف نشده و داخل قوطی برای مدت زمانی میمونه , بعد از مدتی که سراغ اون میرید و سعی میکنید درب قوطی رو باز کنید , متوجه میشید که نمیشه پس سعی میکنید از چاقو , سکه یا هر وسیله دم دست دیگه استفاده کنید , بعضی مواقع میشه و گاهی حتی با استفاده از ابزار هم نمیشه !
چرا !؟
معمولا در هنگام بسته بندی در کارخانه در حدود 60% حجم هوای داخل قوطی خالی میشه و در حدود 40% باقی میمونه , با گذشت زمان فرایند تخمیر و کهنه شدن در داخل قوطی شروع میشه , بنابر شرایط نگهداری درجه هوا و رطوبت زمان این فرایند متغیر است , بهرحال براثر این فرایند هوای باقی مانده در قوطی هم مصرف میشه و بطور طبیعی درب قوطی وکیوم میشه , فشار هوای داخل قوطی کمتر از فشار هوای بیرون و در نتیجه باز کردن درب قوطی دشوار ولی خب دشواری اینکار به لذت کشیدن توتون کهنه شده می ارزه ?
این نکته هم لازم به ذکره که سخت باز شدن درب قوطی همیشه هم به این دلیل نیست میتونه بر اثر ضربه و صدمات وارده به قوطی هم پیش بیاد , حتی شاید زور بازوی بازکننده قوطی کم باشه ?
شاد باشید و سلامت