انجمن پيپ ايران|تنها انجمن تخصصي پيپ توتون سيگاربرگ قهوه|پاسارگادتاباک

نسخه‌ی کامل: مختصری در مورد قهوه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
قهوه یک نوشیدنی دم کردنی است که از دانه های بو داده شده قهوه تهیه میشود ، دانه هایی که از توت گیاه کافیا به دست می آیند . گیاه قهوه در بیش از هفتاد کشور دنیا کشت میشود ، بویژه در نواحی استوایی قاره های آمریکا و آفریقا ، جنوب شرق آسیا و هند . قهوه خاصیت اسیدی ضعیفی دارد و PH آن حدود پنج است . دو نوع معروف قهوه یکی عربیکاست که معروفتر و مورد استفاده بیشتر دارد و دیگری روبوستاست که خاصیت اسیدی کمتری دارد ، قوی تر است و مزه تلخ تری دارد . از قهوه روبوستا در تهیه قهوه های آماده و اسپرسو استفاده میشود . دانه های قهوه در اصل سبز رنگ هستند که پس از چیدن ، فرآوری و خشک میشوند . تجارت دانه سبز قهوه یکی از بزرگترین نجارت های مواد غذایی در سطح دنیاست . دانه های سبز قهوه بر اساس طعم مورد نظر با درجات مختلف بوداده میشوند و برای مصرف نهایی آماده میشوند .