warning

این انجمن دارای مطالبی در مورد دخانیات و ادوات وابسته به آن می باشد
طبق قوانین کشور جمهوری اسلامی ایران بازدید کنندگان باید بالای 18 سال باشند

warning

اولین بررسی قهوه ایران

فروش دانه قهوه و قهوه جوش

مشاهده سایت

ژورنال سیگار برگ

معرفی انواع سیگار برگ ایرانی و خارجی

مشاهده سایت

وب سایت آموزشی پاسارگاد تاباک

تخصصی ترین مقالات آموزشی

مشاهده سایت

فروش پیپ

معرفی انواع توتون ایرانی و خارجی

مشاهده سایت

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انواع فیلتر ها
#1
با سلام خدمت همه دوستان
فیلتر ها شامل چند دسته میشوند که از نوع کاغذی و کربنی و چوب بالسا که در 3 سایز 3 و 6 و 9 میلیمتر میباشند
البته اشتباه نشود فیلترهای کاغذی فقط در سایز 6 میلی هستند که بیشتر در پیپ های کورن بکار میرود و فیلتر کربنی تا جایی که من دیدم 9 میلی هستند
و دو سر سرامیک که در اکثر پیپ های قابل استفاده است و داخل آن از سنگهای کربن پر شده اما فیلتر بالسا که نوعی چوب است به نرمی چوب پنبه و رنگ تقریبا سفید که شرکت ساویلینی ایتالیا یکی از بهترین تهیه کننده این محصول است
6 میلیمتری آن به شکل مثلث برش خورده و 9 میلیمتری آن به شکل گرد شبیه به فیلتر کربنی 9 که بسیار در اسموک عالی عمل میکند
بیشترین شیره توتون را جذب و حتی باعث خراب شدن طعم توتون نمی شود و براحتی میتوانید بخاطر نرمی آنرا پاک کرده و در آفتاب بگذارید و تقریبا تا 6 یا 7 بار قابل استفاده میباشد
ولی نکته مهم اینکه فروشگاه پاسارگادتاباک و کافه آرتین تنها انجمن پیپ ایران این نوع فیلتر را تولید و عرضه می نماید و اولین تولید کننده بالسا در ایران می باشند.

سلام جهان!:

- منتخب
پاسخ
#2
جالب بود

سلام جهان!:

- منتخب
پاسخ
#3
تا جایی که من امتحان کردم فیلتر بالسا رو بهتره به مقدار تغییر داد.چون پس از جذب رطوبت توتون باد میکنه مخصوصا اگر از نوع نرم باشه.فیلتر هم یکه بار مصرف هستش اشتباه نکنید با خشک شدن چیزی عوض نمیشه من خودم برای هر بار پیپ کشیدن فیلتر جدید استفاده میکنم.

سلام جهان!:

- منتخب
پاسخ
#4
Thumbs Up 
در تکمیل مطالب دوستان، تقسیم‌بندی انواع فیلترپیپ رو بصورت ترجمه از سایت تخصصی www.tobaccopipes.com بشرح زیر تقدیم میکنم:

1- فیلترهای گذری (Pass-Through):
شناخته شده ترین و پر مصرف ترین فیلترها می‌باشند که ساختار اصلی آن معمولا بصورت یک بدنه استوانه‌ای تو خالی از پنبه ضخیم (فیلترهای Dr. Grabrow) و یا یک استوانه دو سر بسته پر شده از دانه‌های کربن (فیلترهای Vauen)، می‌باشد. این نوع فیلترها جهت گرفتن نیکوتین داخل توتون طراحی شده‌اند. به همین دلیل سطح جذب، روی مزه واقعی توتون تاثیر میگذارند.


2- فیلترهای جذبی (Absorption): نوعی دیگر از فیلتر که بیشتر با فیلترهای 6 و 9 میلی چوب بالسا محصول شرکت ساوینلی شناخته می‌شوند. مکانیسم این نوع فیلتر گرفتن رطوبت و خنک کردن اسموک می‌باشد. بر اساس ادعای شرکت ساوینلی، این نوع فیلتر می‌تواند تا 77% نیکوتین و 91% سایر ناخالصی‌های اسموک را جذب کند.

3- فیلترهای کندانسری (Condensers): این نوع فیلتر هیچ شباهتی به دو نوع فیلتر قبلی ندارد. کندانسرها جهت جلوگیری از ورود رطوبت به استم پیپ طراحی شده‌اند. ساختار آنها بصورت یک استوانه فلزی ثابت دارای سوراخ در قسمت بالا و متصل به استم پیپ می‌باشد. مشکل اصلی کندانسرها این است که نظافت پیپ را بسیار مشکل میکنند.
ترجمه: Eng-Pipe
(شماره عضویت PA10199)


سلام جهان!:

- منتخب
His name is carved on the stem of this tobacco pipe Cool
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

© 2010– 2024
® PasargadTabac
All Rights Reserved
كليه حقوق مادی و معنوی اين تارنما متعلق به پاسارگاد تاباک می باشد
کلیه مطالب این تارنما طبق قانون کپی رایت به ثبت می رسند، لذا استفاده از این مطالب بدون ذکر منبع ممنوع است
طراحی و پشتیبانی :  پشتیبان وب