warning

این انجمن دارای مطالبی در مورد دخانیات و ادوات وابسته به آن می باشد
طبق قوانین کشور جمهوری اسلامی ایران بازدید کنندگان باید بالای 18 سال باشند

warning

اولین بررسی قهوه ایران

فروش دانه قهوه و قهوه جوش

مشاهده سایت

ژورنال سیگار برگ

معرفی انواع سیگار برگ ایرانی و خارجی

مشاهده سایت

وب سایت آموزشی پاسارگاد تاباک

تخصصی ترین مقالات آموزشی

مشاهده سایت

فروش پیپ

معرفی انواع توتون ایرانی و خارجی

مشاهده سایت

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اشتباهات رایج در دم کردن قهوه
#1
[تصویر:  fe398980-0253-4e21-b5e3-577789dc69b7.jpg]
اگر قهوه شما طعم تلخی میدهد:

1:مقدار قهوه کم است. قهوه ای که بسیار ریز (خاکه ای) آسیاب شده است .
2:قهوه ای که مدت زمان زیادی درون چرخه جوشیدن مانده است.
3:قهوه جوشیده یا مدت زمان خیلی زیادی بعد از دم کشیدن مانده است.

اگر قهوه شما ضعیف است:

1:به اندازه کافی قهوه نریخته اید. (2قاشق غذاخوری برای هر 6 اونس آب جوش)
2:قهوه را خیلی درشت آسیاب کرده اید.
3:قهوه به اندازه کافی دم نکشیده است. (مثلا اگراز فرنج پرس استفاد میکنید، حداقل 4 دقیقه به آب جوش فرصت دهید تا قهوه شما را استخراج کند)

سلام جهان!:

- منتخب
قهوه آدمها را به هم نزدیکتر میکند...
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

© 2010– 2023
® PasargadTabac
All Rights Reserved
كليه حقوق مادی و معنوی اين تارنما متعلق به پاسارگاد تاباک می باشد
کلیه مطالب این تارنما طبق قانون کپی رایت به ثبت می رسند، لذا استفاده از این مطالب بدون ذکر منبع ممنوع است
طراحی و پشتیبانی :  پشتیبان وب