warning

این انجمن دارای مطالبی در مورد دخانیات و ادوات وابسته به آن می باشد
طبق قوانین کشور جمهوری اسلامی ایران بازدید کنندگان باید بالای 18 سال باشند

warning

اولین بررسی قهوه ایران

فروش دانه قهوه و قهوه جوش

مشاهده سایت

ژورنال سیگار برگ

معرفی انواع سیگار برگ ایرانی و خارجی

مشاهده سایت

وب سایت آموزشی پاسارگاد تاباک

تخصصی ترین مقالات آموزشی

مشاهده سایت

فروش پیپ

معرفی انواع توتون ایرانی و خارجی

مشاهده سایت

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ساختار گیلاس قهوه(Coffee Cherry)
#1
[تصویر:  a82342ae-9ce4-4c3f-987c-7142563c5819.jpg]
گیلاس قهوه از قسمت های مختلفی تشکیل شده که دانه قهوه خورد را درون این گیلاس پنهان کرده است.
خارجی ترین لایه پوسته بیرونی outer skin نام داردکه معمولا از رنگ سبز تبدیل به رنگ زرد ودر نهایت به رنگ قرمز یا بنفش در می اید.
لایه بعدی پالپ pulp نام دارد این لایه در مرحله جداسازی پوست از دانه سبز جدا شده و دور ریخته میشود یا به عنوان کود از ان استفاده میشود.
لایه سوم به نام پکتین شناخته میشود وpectin layer
لایه چهارم پوست parchment است که در طول پروسه جداسازی پوست این لایه بطور کامل برداشته میشود اما در بعضی از مواقع روی دانه سبز باقی می ماند که این نشان دهنده کالیبره نبودن دستگاه است.
لایه بعدی پوسته نقره ای silver skin است که روی دانه سبز باقی میماند.
قسمت های بعدی دانه (bean) و برش میانی (center cut) نام دارد.
تمام قسمت ها را در شکل میتوانید ملاحضه کنید.

سلام جهان!:

- منتخب
قهوه آدمها را به هم نزدیکتر میکند...
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

© 2010– 2023
® PasargadTabac
All Rights Reserved
كليه حقوق مادی و معنوی اين تارنما متعلق به پاسارگاد تاباک می باشد
کلیه مطالب این تارنما طبق قانون کپی رایت به ثبت می رسند، لذا استفاده از این مطالب بدون ذکر منبع ممنوع است
طراحی و پشتیبانی :  پشتیبان وب