warning

این انجمن دارای مطالبی در مورد دخانیات و ادوات وابسته به آن می باشد
طبق قوانین کشور جمهوری اسلامی ایران بازدید کنندگان باید بالای 18 سال باشند

warning

اولین بررسی قهوه ایران

فروش دانه قهوه و قهوه جوش

مشاهده سایت

ژورنال سیگار برگ

معرفی انواع سیگار برگ ایرانی و خارجی

مشاهده سایت

وب سایت آموزشی پاسارگاد تاباک

تخصصی ترین مقالات آموزشی

مشاهده سایت

فروش پیپ

معرفی انواع توتون ایرانی و خارجی

مشاهده سایت

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
معرفی توتون مک بارن - وانیلا کرم
#1
مک بارن – وانیلا کرم – لوزکات
[تصویر:  pb-mba.png]
به آرامی میسوزد و طعمی متعادل از وانیل و توتون طبیعی و اصیل را داراست .
ترکیب رنگی این محصول تشکیل شده از توتون ویرجینیای لوزکات / برلی قهوه ای روشن / کاوندیش مدرن شیرین و همچنین قطعات کوچک توتون پلاگ .
بعد از فرآیند عمل آوری ، تمامی توتونها با هم ترکیب میشوند و سپس وانیل مورد نظر به آنها اضافه میگردد .
تمامی این مراحل باعث خلق یک محصول برجسته با عطر و طعم و مزه عالی و تجربه چشایی منحصر بفرد میگردد .
نوع بسته بندی : کیسه ای و قوطی
گیرایی : 2 از 5
طعم و مزه : 4 از 5
روم نت : 4 از 5

مک بارن – وانیلا کرم – فلیک
[تصویر:  23774.jpg]
همانطور که از نامش پیداست یک توتون فلیک آروماتیک بهمراه طعمی شیرین و دلپذیر از وانیل میباشد .
شیرینی طبیعی توتون ویرجینیا / طعم شیرین ملایم توتون کاوندیش مدرن ترکیب شده با وانیل باعث ایجاد اسموکی ، بسیار لذت بخش و رایحه ای دلپذیر گردیده . برای خلق چنین ترکیبی مقدار اندکی توتون برلی هم اضافه شده است .
این محصول به روش سنتی و به مرور زمان فشرده شده است . اگر به مواد خام زمان مناسب برای عمل آوری داده نشود نتیجه مطلوب حاصل نخواهد شد به همین دلیل فرآیند تولید توتون فلیک زمان بر و پرهزینه میباشد اما هدف اصلی رسیدن به بهترین کیفیت است در مدت زمان انبار شدن ، توتونها کاملا با یکدیگر ترکیب میشوند و سپس بصورت فلیک بریده شده و بسته بندی میگردند .

سلام جهان!:

- منتخب
Kamran
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

© 2010– 2024
® PasargadTabac
All Rights Reserved
كليه حقوق مادی و معنوی اين تارنما متعلق به پاسارگاد تاباک می باشد
کلیه مطالب این تارنما طبق قانون کپی رایت به ثبت می رسند، لذا استفاده از این مطالب بدون ذکر منبع ممنوع است
طراحی و پشتیبانی :  پشتیبان وب