warning

این انجمن دارای مطالبی در مورد دخانیات و ادوات وابسته به آن می باشد
طبق قوانین کشور جمهوری اسلامی ایران بازدید کنندگان باید بالای 18 سال باشند

warning

اولین بررسی قهوه ایران

فروش دانه قهوه و قهوه جوش

مشاهده سایت

ژورنال سیگار برگ

معرفی انواع سیگار برگ ایرانی و خارجی

مشاهده سایت

وب سایت آموزشی پاسارگاد تاباک

تخصصی ترین مقالات آموزشی

مشاهده سایت

فروش پیپ

معرفی انواع توتون ایرانی و خارجی

مشاهده سایت

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
توتون برلی قسمت سوم
#1
اکثر تیپ های توتون در درجه اول با یک متد واحد پخته و آماده می شوند. اما برلی یک استثناست.برای تهیه تنباکوی برلی چند روش استفاده می گردد. یکی از روشهای معمولِ تهیه برلی روش هوا پخت نام دارد. در این روش برگهای توتون از سقف انبار غله آویخته می شوند تا توسط جریان هوا خشک شوند. و سپس عملیات تخمیر بر روی آنها شروع می شود. روش دیگرِ تهیه برلی ، روش سیاه سوزی است (dark fired) .در این روش توتون پس از عملیات خشک کردن و تخمیر؛ بر روی آتشِ سر بازی که حرارت آن مستقیم به برگ توتون می رسد قرار می گیرد تا پخته شود. البته باید خاطر نشان کرد انجام تمامی این مراحل که شاید به نظر آسان برسد احتیاج به فن و تجربه بسیار بسیار زیاد خواهد داشت. توتونی که با این روش به دست می آید طعم دودی بسیار مطبوعی دارد که شاید تا حد زیادی نزدیک به طعم لاتاکیا باشد. توتون بدست آمده با این روش در بین طرفداران توتونِ برلی، به اسم برلی کنتاکی نیز معروف است. محصول نهایی در دسته برلی سیاه (dark burly) دسته بندی می شود و از موارد استفاده آن نیز می توان به سیگار های برگ DeNobili و یا Parodi اشاره کرد.


ترجمه : محمد مرتضی دهقانی

سلام جهان!:

- منتخب
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

© 2010– 2024
® PasargadTabac
All Rights Reserved
كليه حقوق مادی و معنوی اين تارنما متعلق به پاسارگاد تاباک می باشد
کلیه مطالب این تارنما طبق قانون کپی رایت به ثبت می رسند، لذا استفاده از این مطالب بدون ذکر منبع ممنوع است
طراحی و پشتیبانی :  پشتیبان وب