warning

این انجمن دارای مطالبی در مورد دخانیات و ادوات وابسته به آن می باشد
طبق قوانین کشور جمهوری اسلامی ایران بازدید کنندگان باید بالای 18 سال باشند

warning

اولین بررسی قهوه ایران

فروش دانه قهوه و قهوه جوش

مشاهده سایت

ژورنال سیگار برگ

معرفی انواع سیگار برگ ایرانی و خارجی

مشاهده سایت

وب سایت آموزشی پاسارگاد تاباک

تخصصی ترین مقالات آموزشی

مشاهده سایت

فروش پیپ

معرفی انواع توتون ایرانی و خارجی

مشاهده سایت

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مروری بر انواع توتون پایه ( قسمت دوم )
#1
برلی:
منشا توتون برلی سفید به آقای " وب " که آنرا در اوهایو و کنتاکی در حدود سال 1864 پرورش داده بود ، نسبت داده شده است . وی متوجه شد که این توتون محصولی متفاوت با توتون ویرجینیای برگ روشن است زیرا رنگ آن از سفید به زرد تیره تغییر پیدا میکند و روش دود دادن آن نیز متفاوت است . تا سال 1866 ، 20000 پوند توتون برلی برداشت کرد و سال بعد محصول خود را در بازار سنت لوییس به قیمت 58 دلار به ازای هر 100 پوند فروخت . تا سال 1883 ، بازار اصلی این توتون سینسیناتی بود اما در سراسر کنتاکی مرکزی و تنسی پرورش داده میشد . در سال 1880 کنتاکی 36% تولید کل توتون کشور را به خود اختصاص داده بود .
برلی یک توتون سبک خشک شده است که اصولا برای تولید سیگارت استفاده میشود . 70% این محصول در کنتاکی ، 20% در تنسی و مابقی در ایندیانا ، کارولینای شمالی ، میسوری ، اوهایو و ویرجینیا تولید میشود . توتون برلی در کشورهای دیگری نیز مانند برزیل ، مالاوی و آرژانتین تولید میشود .
در آمریکا تولید توتون برلی از مرحله بذرهای گلوله شکل که آنها را در جعبه های پلاستیکی شناور روی بستری از آب و خاک حاصلخیز قرار داده اند ، در ماه مارچ یا اپریل شروع میشود .
کاوندیش:
کاوندیش در واقع یک فرایند دود دادن و کات کردن توتون است و خود ، نوعی از توتون نیست . این فرایند برای خارج کردن طعم شیرین طبیعی درون توتون به کار میرود . کاوندیش را میتوان از هر نوع توتونی به دست آورد . اما معمولا توتون به کار رفته در این پروسه یکی از ترکیبات کنتاکی ، ویرجینیا و یا برلی است و بیشترین استفاده آن در تهیه توتون پیپ و سیگار است . این فرایند با فشرده کردن برگهای توتون به صورت قرصهایی به ضخامت یک اینچ شروع میشود . طی فرایند خاصی دود داده میشود و توتون تخمیر میگردد . در طی این پروسه توتونی ملایم و شیرین به دست می آید . فرایند طعم دار و معطر کردن معمولا قبل از مرحله فشرده سازی اتفاق می افتد .
در کاوندیش سبک انگلیش از ویرجینیای دود داده شده استفاده میشود که در ابتدا بخار داده شده و بعد تحت فشار قرار میگیرد با این کار به توتون اجازه داده میشود تا برای مدتی استراحت کرده ، تخمیر شود و سپس دود داده میشود .

سلام جهان!:

- منتخب
Kamran
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

© 2010– 2024
® PasargadTabac
All Rights Reserved
كليه حقوق مادی و معنوی اين تارنما متعلق به پاسارگاد تاباک می باشد
کلیه مطالب این تارنما طبق قانون کپی رایت به ثبت می رسند، لذا استفاده از این مطالب بدون ذکر منبع ممنوع است
طراحی و پشتیبانی :  پشتیبان وب