انجمن پيپ ايران|تنها انجمن تخصصي پيپ توتون سيگاربرگ قهوه|پاسارگادتاباک
قهوه خفاشی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن پيپ ايران|تنها انجمن تخصصي پيپ توتون سيگاربرگ قهوه|پاسارگادتاباک (https://www.pipeclubiran.com)
+-- انجمن: مباحث مربوط به قهوه - قهوه جوش - قهوه ساز (https://www.pipeclubiran.com/forum-1.html)
+--- انجمن: طرز تهيه انواع قهوه (https://www.pipeclubiran.com/forum-3.html)
+--- موضوع: قهوه خفاشی (/thread-2177.html)



قهوه خفاشی - bernabea - 2016/06/29

قهوه خفاشی
Bat Coffee
[تصویر:  bea71fc5-7052-4a35-bba6-098001249fbe.jpg]
کشاورزان قهوه جامائیکائی برای تشخیص زمان مناسب جهت برداشت گیلاسهای قهوه منتظر گرفتن تاییدیه از خفاشها می شوند ، خفاشها وقتی پالپهای (کاسکارا) گیلاس قهوه رسیده و شیرین باشند شروع به گاز گرفتن و مکیدن گیلاس قهوه می کنند.
این بهترین علامت به کشاورزانی است که حدود 9 ماه منتظر برداشت محصول هستند. گیلاسهایی که توسط خفاشها انتخاب شده جداگانه برداشت و چون کیفیت بالاتری دارد ، گرانتر به بازار عرضه می شود.
تولید سالیانه این قهوه حدود 200 کیلوگرم تخمین زده می شود.