انجمن پيپ ايران|تنها انجمن تخصصي پيپ توتون سيگاربرگ قهوه|پاسارگادتاباک
توتون برلی قسمت سوم - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن پيپ ايران|تنها انجمن تخصصي پيپ توتون سيگاربرگ قهوه|پاسارگادتاباک (https://www.pipeclubiran.com)
+-- انجمن: مباحث مربوط به پيپ (https://www.pipeclubiran.com/forum-5.html)
+--- انجمن: بررسی توتون (https://www.pipeclubiran.com/forum-10.html)
+--- موضوع: توتون برلی قسمت سوم (/thread-2008.html)



توتون برلی قسمت سوم - mm.dehghani - 2016/05/11

اکثر تیپ های توتون در درجه اول با یک متد واحد پخته و آماده می شوند. اما برلی یک استثناست.برای تهیه تنباکوی برلی چند روش استفاده می گردد. یکی از روشهای معمولِ تهیه برلی روش هوا پخت نام دارد. در این روش برگهای توتون از سقف انبار غله آویخته می شوند تا توسط جریان هوا خشک شوند. و سپس عملیات تخمیر بر روی آنها شروع می شود. روش دیگرِ تهیه برلی ، روش سیاه سوزی است (dark fired) .در این روش توتون پس از عملیات خشک کردن و تخمیر؛ بر روی آتشِ سر بازی که حرارت آن مستقیم به برگ توتون می رسد قرار می گیرد تا پخته شود. البته باید خاطر نشان کرد انجام تمامی این مراحل که شاید به نظر آسان برسد احتیاج به فن و تجربه بسیار بسیار زیاد خواهد داشت. توتونی که با این روش به دست می آید طعم دودی بسیار مطبوعی دارد که شاید تا حد زیادی نزدیک به طعم لاتاکیا باشد. توتون بدست آمده با این روش در بین طرفداران توتونِ برلی، به اسم برلی کنتاکی نیز معروف است. محصول نهایی در دسته برلی سیاه (dark burly) دسته بندی می شود و از موارد استفاده آن نیز می توان به سیگار های برگ DeNobili و یا Parodi اشاره کرد.


ترجمه : محمد مرتضی دهقانی