انجمن پيپ ايران|تنها انجمن تخصصي پيپ توتون سيگاربرگ قهوه|پاسارگادتاباک
قهوه موج سوم - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن پيپ ايران|تنها انجمن تخصصي پيپ توتون سيگاربرگ قهوه|پاسارگادتاباک (https://www.pipeclubiran.com)
+-- انجمن: مباحث مربوط به قهوه - قهوه جوش - قهوه ساز (https://www.pipeclubiran.com/forum-1.html)
+--- انجمن: افتتاح اولین کافه بررسی قهوه در ایران (https://www.pipeclubiran.com/forum-21.html)
+--- موضوع: قهوه موج سوم (/thread-1795.html)



قهوه موج سوم - Dr saloor - 2016/01/13

قهوه موج سوم

منظور از موج سوم قهوه چیست؟ Third Wave Of Coffee
قهوه‌ی موج سوم اصطلاحی‌ست تا دو نوع قهوه و نحوه‌ی مصرف آن‌ها را متمایز کند.تفاوت بین قهوه‌های تولید انبوه و قهوه‌هایی که با ظرافت و دقت و هنرمندانه در اندازه‌های کوچک به عمل می‌آیند و دم می‌کشند است.در موج دوم قهوه عموما می‌گویند که قهوه‌ی ما از فلان کشور تهیه شده و بنابراین فلان ویژگی را دارد. حال آن ‌که در قهوه‌ی موج سوم، اسم مزرعه را می‌آورند تا نشان بدهند که قهوه را فله‌ای نمی‌خرند و در انتخابش بسیار دقت می‌کنند و تا می‌توانند از مخلوط کردن دانه‌ها خودداری می‌کنند تا محصول خالص باشد. ضمن این‌ که در موج سوم، تجارت مستقیم و بی‌واسطه است. بسیاری از شرکت‌های موج سوم قهوه‌هایشان را مستقیم از مزرعه‌دار می‌خرند و نه دلال. برخلاف قهوه‌ی موج دوم، قهوه‌ی موج سوم را تنها در قهوه‌خانه‌های مستقل یا فروشگاه‌های زنجیره‌ای کوچک، شرکت‌های تفت و پخش قهوه می‌توان یافت,قهوه کلد برو نمونه ای از این نوع تهیه قهوه است,کافه ای جدید بزودی در شهر کودک شاپرک...
Dr saba saloor
@pasargadtabaccafeartin