انجمن پيپ ايران|تنها انجمن تخصصي پيپ توتون سيگاربرگ قهوه|پاسارگادتاباک

نسخه‌ی کامل: اسموکرهای تازه کار توجه کنید
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام چند پند از بزرگان پیپ ایتالیا رو که ازشون آموختم خدمت دوستانی که مانند من تازه کار هستند عرض میکنم امیدوارم مورد استفادتون قراربگیره و راضی باشید
اولین پیپتون رو کوچک بخرید و تا وارد نشدید برند نخرید چون احتمال اینکه گم بشه یا خرابش کنید یا اصلا پیپ کشیدن اون چیزی که دنبالش بودید نباشه رو به خودتون بدید بنابر این هزینه های بالا اشتباه هست و دوم اینکه دهانتون هنوز به نیکوتین عادت نداره و باعث سوختن زبان و داخل دهانتون میشه و از پیپ زده میشید
۲.. اگر تا به حال پیپ نکشیدید اگر چه میدونم به حرفم گوش نمیدید ولی از توتونهای آروماتیک یا اسانس دار استفاده نکنید برای اولین توتونتون به خودتون زمان بدید تا اول پیپ کشیدن رو یاد بگیرید ..متاسفانه در ایران شروع پیپ یعنی کاپیتان بلک و امثال و این یک اشتباه بزرگه ..توتونهای اسانس دار شیرین هستند و شیرینی با سوختن ایجاد حرارت بیشتر میکنه یعنی اسموکهای داغتری خواهید داشت و پیپتون هم بیشتر گرم خواهد شد و چون هنوز بلد نیستید چجوری کام بگیرین مخصوصا اگر قلیون مصرف میکردید یا سیگاری بودید باور کنید فردای آن روز از پیپ کشیدنتون پشیمان خواهید شد چون تمام زبان و داخل دهانتان خواهد سوخت و زخم خواهد شد و از پیپ زده خواهید شد پس از کلاسیکها شروع کنید برای شناختن انواع آنها از مدیران و پیشکسوتان محترم انجمن سوال کنید
۳. اگر اولین پیپتان هست از پیپهایی که کوتاه هستند استفاده نکنید چون دسته پیپ یا استم هرچه بلندتر باشد اسموکی خونکتر به شما میدهد بنابر این تا یادگیری نحوه کام گرفتن از استم بلند استفاده کنید
۴. پیپ رو هرگز بعد از استفاده تا خنک نشده خالی و تمیز نکنید بدنه پیپ چوبی هست و چون گرم شده شدیدا آسیب پذیره و اگر با تراشیدن شکل هندسی آن رو تغییر بدید دیگه اون پیپی که باید بشه نخواهد شد و اگر خیلی گرم باشه یا دستم استم میشکنه و یا شنک پیپ پس بگذارید خنک بشه
۵. اگر پیپتون رو روی گونه گذاشتید و قادر نبودید تا ۷ بشمارید از حرارتش این یعنی پیپ گرم شده و باید بهش استراحت بدید هرگز نگذارید گرم بشه کامهای ملایم و فاصله دار بگیرید پیپ هرچی گرم بشه اسموکی گرمتر به شما میده و طعم توتون رو حس نخواهید کرد ...
۶.شعله رو هرگز روی توتون قرار ندید چون با دیواره پیپ تماس پیدا میکنه و اونو میسوزونه شعله یکونیم سانت بالای توتون باشه و با پوک زدن شعله رو داخل بکشید و یک حرکت دورانی بدید تا همه سطح یک نواخت روشن بشه شعله رو بیشتر از دوثانیه روی توتون نگه ندارید اونو میسوزونه و اسموک تلخ میشه
۷.توتون نباید نه خیلی خشک باشه نه خیلی خیس خیسیش به حدی که نرم باشه و با فشار دادن شیره پس نده خشکیشم به حدی باشه که تا فشارش دادین پودر نشه و شکلشو از دست نده با فشار جمع بشه و بعد از رها سازی به شکل اولیه برگرده
۸.توتون رو بعد از خریداری حتما در شیشه در بسته نگه دارید از جعبش خارج کنید تا کیفیتش حفظ بشه از شیشه خیارشور و ترشی هم استفاده نکنید ?
۹.فندک زیپو (بنزینی)مال سیگاره برگه دوستان بوی بنزین عطر توتون رو خراب میکنه چون گازش چربه پیپ رو حرفه ایها با کبریت روشن میکنند بیشتر ولی از فندکهای شعله خم مخصوص پیپ هم میتوانید استفاده کنید...فاصله شعله یک و نیم الی دو سانت ..کبریت رو بعد از روشن کردن روی پیپ قرار ندید اجازه بدید گوگردش کاملا بسوزه و بعد پیپ رو روشن کنید
۱۰. ماهی یک مرتبه حتما پیپ رو با روغن زیتون بکر چرب کنید (فقط سطح خارجی رو) و بعد از یک ساعت با دستمال نخی نرم کاملا پاک کنید و جلا بدید
۱۱. پیپ رو در کنار دهان قرار بدید نه وسط لب و بعد از هر چهار کامی که گرفتید جاش رو تغییر بدید تا از خشک شدن و سوختن درون دهانتون جلوگیری بشه
۱۲. پیپ سیگار نیست در کشیدن اون عجله نکنید دودش رو هرگز وارد ریه نکنید نیکوتین بالای اون از طریق دهان جذب میشه ..در کنار اون حتما یک نوشیدنی بنوشید ..بهترین نوشیدنی قهوه یا چنانچه خواستار نوع خنک هستید دلستر ساده هست ..آب انگور و آلبالو طرفدار زیادی در اسموکر های اروپایی و آمریکایی داره در نظر داشته باشید مانند تست عطر هست که فروشنده هر عطری رو بو میکنید بهتون قهوه میده تا بتونید عطر دیگری رو بو کنید پیپ کشیدن هم همینطوره بعد از چند کام روی زبان بسته میشه و آن عطر دلپذیر توتون رو دیگه کامل حس نخواهید کرد با نوشیدن یک نوشیدنی دهانتون رفرش و تازه میشه و مجددا عطر و مزه اسموک رو کاملا حس خواهید کرد
۱۳.پیپ رو داخل جیب شلوار هرگز نگذارید نشستن همانا و....
۱۴.آقایان راننده پیپ رو سمت چپ قرار ندید چنانچه بخواین از شیشه کنارتون پهلوی ماشین و کنارتون رو ببینید پیپ رو محکم به شیشه میزنید و باعث آسیب برای خودتون یا پیپتون میشید بنابر این.....
۱۵.برای مرطوب کردن توتون هرگز از پوست سیب یا سیب زمینی یا چای کیسه استفاده نکنید هرگز و هرگز ..میکرو ارگانیسمهای موجود در این موارد باعث ایجاد و رشد میکرو ارگانیسم روی توتونتون میشن و در نتیجه کپک میزنه ...کپکها همیشه دیده نمیشن اگر مدت زمان خیلی زیادی بمونه انقدر رشد میکنن که قابل رویت میشن پس توتونتون رو حرام نکنید با رطوبت سازهای سرامیکی یا سوفالی آنها رو مجددا مرطوب کنید و فقط از آب جوشیده یا آب معدنی استفاده کنید ..رطوبت ساز رو درون آب بندازید و بعد از خیس شدنش اونو درون شیشه توتون بگذارید..
۱۶. از هر پیپ در روز حد اکثر دو بار استفاده کنید با فاصله چند ساعتی و اجازه بدید نفس تازه کنه
۱۷.از سوزن آچار پیپ یا تمپر برای خالی کردن آن استفاده نکنید فقط و فقط از قاشقش چون دیواره داخلی رو شدیدا خش میندازه چوب گرم خیلی حساسه
۱۸.از پیپهایی که رنگهای عجیب و فانتزی دارند دوری کنید چون به دلیل رنگ آمیزی دیگر قادر به تنفس کامل نیستند و زودتر خراب خواهند شد
۱۹.پیپتان رو چنانچه از یک نوع توتون استفاده میکنید لازم نیست هر روز تمیز کنید ولی حد اکثر هفته ای یک بار آن رو کاملا تمیز کنید بدون مواد شیمیایی و چنانچه از فیلتر استفاده میکنید بعد از هربار مصرف فیلتر رو خارج کنید و پیپ و استم رو باز بگذارید تا کاملا خشک بشه و بو نگیره
۲۰.از فیلتر بیشتر از سه بار استفاده نکنید و قبل از هر بار استفاده مجدد بگذارید کاملا خشک بشه
۲۱. برای خالی کردن پیپ هرگز اون رو به جایی نکوبید نهایت کف دستتون
فیلتر یک بار مصرف است و خشک شدن آن بی معنی است
با سلام و عرض ادب
داگلاس مورتیمر که از منتقدان و صاحب نظران انجمنهای ایتالیاییست
مقاله بلندی در این باره نوشته که عرایض من از روی مقاله ایشون بوده و بله بسیاری از حرفه ایها با یک بار کشیدن اون رو تعویض میکنند ولی ایشون به عنوان صاحب نظر که در یوتیوب هم کانال دارند میتوانید شخصا بررسی کنید( فقط زبان ایتالیایی هست ) عرایض بنده رو تایید خواهد کرد چون عرض کردم هدف من همگام سازی اطلاعات و فرهنگ اسلو اسموک با استانداردهای ایتالیایی بود کلیه مواردی که در اینجا نوشتم در انجمن و اتحادیه اف ال پی درج شده و نظر شخصیم نبوده در ایران متاسفانه همه کار بعد ار ارائه شخصی سازی میشه .چشم دیگر مطالبی عنوان نخواهم کرد